NIEUWSKaleidescape

De M-700 Disc Vault van Kaleidescape

Kaleidescape, fabrikant van audio/video servers, heeft met de aankondiging van de M700 Disc Vault de belofte ingelost die bij de introductie van de nieuwe M-class Blu Ray players werd gedaan. De M700 is een geïntegreerde player en carrousel. 

De carrousel heeft een capaciteit van 320 disks en wordt gebruikt voor de import van CD’s, DVD’s en Blu Ray disks. Nadat al het materiaal op de server is gekopieerd, kunnen de CD’s en DVD’s verwijderd worden en blijven de Blu Rays in de carrousel achter ter verificatie. De digitale kopie op de server speelt alleen als de originele disk in de vault zit. Deze op het eerste gezicht omslachtige methode stelt Kaleidescape in staat een 100% legaal Blu Ray server systeem in de markt te zetten.

Enkele kenmerken van de M-700 op een rijtje:
• Onbewaakte, automatische import – Kopieer eenvoudig grote aantallen CD’s, DVD’s en Blu Ray disks naar de server.
• Eenvouding uit te breiden- Meerdere M700 Disc Vaults kunnen toegevoegd worden aan het systeem. Duizenden disks kunnen hiermee gearchiveerd en tegelijkertijd afgespeeld worden in meerdere zones.
• Front Panel Display – De display geeft de volgende informatie weer: import voortgang, aantal disks in carrousel  en het aantal beschikbare slots. Met de knoppen kunnen naar keuze alle CD’s, DVD’s, Blu ray Disks of simpelweg alle disks uitgeworpen worden.
• Efficiënte Organisatie – Probleemloze opslag van 320 schijven voor import en registratie. Disk nodig ? Eenvoudig zoeken met de on screen display en uitwerpen.
• Een geïntegreerde Kaleidescape M-Class Player.
• Kaleidescape Design – Vanaf de grond ontworpen en opgebouwd met de beste materialen en componenten volgens de specificaties van Kaleidescape.
• Twee jaar garantie, uitbreidbaar tot 5 jaar.

Prijs en beschikbaarheid
De M-700 Disc Vault is verkrijgbaar voor 5995 euro excl. btw en is vanaf heden leverbaar.


EDITORS' CHOICE