NIEUWSTeufel

iTeufel wekkerradio

Redactie HiFi.nl | 21 juli 2011 | Teufel

Teufel introduceert de derde generatie iTeufel Clock, een kwaliteits wekkerradio waar je graag naast wakker wil worden. Als je de irritante zoomer van je huidige wekker of de drukke radiopresentatoren in de vroege ochtend zat bent, en voor de verandering gewekt wil worden door je favoriete muziek klinkend uit kwalitatief hoogwaardige speakers, dan is de iTeufel Clock v3 de oplossing.

De iTeufel Clock heeft een kracht en helder geluid, dankzij de interne 8 watt versterker, en de twee 1-inch high performance drivers met ondersteuning van de aan de onderkant gemonteerde 2-inch subwoofer. Net als alle producten uit de iTeufel lijn is de Clock v3 te gebruiken in combinatie met diverse iPods van Apple, zodat je gewekt kunt worden door je lievelingsartiest. Daarnaast is de derde generatie Clock nu ook officieel gelicenseerd voor gebruik met de iPhone, die in de dock bovendien meteen wordt opgeladen.

Uiteraard beschikt de wekker ook over een FM-functie. De nieuwe iTeufel Clock v3 is beschikbaar in het zwart en per direct verkrijgbaar via de Teufel online shop voor € 99,99. Meer informatie, waaronder technische specificaties, is te vinden op de iTeufel productpagina van Teufel. 

MERK

EDITORS' CHOICE