NIEUWSADAM

Unique Music dealer Adam

Redactie HiFi.nl | 16 juli 2011 | ADAM

Unique Music wordt vanaf heden leverancier van Adam Professional Audio luidsprekers. Met name de actieve speakers uit de Classic Mk3 en Tensor lijn passen in het concept van Unique Music.

Eigenaar Robert Nauta hierover: "Onze filosofie om een betaalbare high end sound te leveren wordt met de komst van Adam speakers versterkt. Samen met ons ander paradepaardje Antelope (DAC en voorversterker) gaat Adam het hart vormen van onze line up. Waarom dure CD spelers, dure voor- en eindversterkers en achterhaalde passieve speakers? De pro wereld werkt al jaren met actieve speakers en dat heeft echt een reden! Onze gedachte, neem een laptop of nog mooier een NAS met een streamer, neem een DAC met voorversterker functionaliteit, neem een paar actieve speakers en je hebt een topset die menig (en vele malen duurdere) high end set wegspeelt!"


Foto: Adam Tensor

Tevens gaat Unique Music haar programma complementeren met Burson Audio producten. De 160 serie van Burson sluit naadloos aan op de reeds gevoerde Antelope DACs. Voor meer informatie kun je kijken op de website van Unique Music.


EDITORS' CHOICE