De nieuwe bioscoopruimte van W&W Audio

W&W Audio Enschede heeft de laatste maanden de achterste demoruimte flink verbouwd, deze ruimte nu ingericht als luxe home theater met 19 bioscoopstoelen. De verbouwing is nu klaar, er wordt geprojecteerd op een 4 meter breed scherm en er is een schuin podium gemaakt waarop de bioscoopstoelen staan, zodat het net lijkt of je echt in de bioscoop zit.

W&W Audio is recent dealer geworden voor de avielo home cinema projectoren van projectiondesign en voor deze demoruimte hebben ze gekozen om te gaan demonstreren met de avielo optix projector. Met een keuze uit maar liefst 6 verschillende lenzen is de optix de perfecte projector om ook op grote schermen te projecteren met levensechte kleuren en een dynamische weergave. Alle avielo modellen worden handgemaakt in de fabriek in Noorwegen, op bestelling, en worden in de fabriek al gecalibreerd.

 

Professionele filmmakers uit de filmindustrie maken al veelvuldig gebruik van de projectoren en de vertrouwde techniek van projectiondesign tijdens het postproductie proces van een film. Zo heeft bijvoorbeeld de BBC voor een avielo projector gekozen voor de postproductie van hun natuur documentaires, zoals bijvoorbeeld de film `Earth` op blu-ray vanwege de meest natuurlijke kleurweergave.

Bij W&W Audio zijn ze dan ook heel blij nu de verbouwing achter de rug is en ze nu optimaal thuisbioscoop aan hun klanten kunnen demonstreren. W&W Audio is gevestigd aan de reulver 97 in Enschede. Voor meer informatie over de avielo serie kun je kijken op de website.

MERK

EDITORS' CHOICE