NIEUWSCrestron

Crestron neemt awards in ontvangst

Redactie HiFi.nl | 11 juli 2011 | Crestron

Crestron heeft tijdens de eerste jaarlijkse AV-technologie End-User Awards twee awards in ontvangst mogen nemen. Crestron’s ‘Mobiel Pro G App’ voor de iPhone won ‘Best Mobile App voor AV-systemen’ en het ‘ADMS Intermedia Delivery System’  won ‘Best User-Friendly Innovation’.

De End-User Awards erkennen fabrikanten die anticiperen op de behoeften van de gebruikers. De jury let hierbij op een groot aantal factoren, waaronder gebruiksgemak en betrouwbaarheid. De jury bestond uit Phil Hippensteel (Penn State University), Jan Ozer (auteur van 11 boeken), Steve Cunningham (Thorton School of Music) en Christopher Maione (Christoper Maione Associates).

“Het is geen toeval dat onze Mobile Pro G iPad app al sinds dag één een bestseller is in iTunes, deze AV Technology Award bevestigd dat,” aldus Robin van Meeuwen, sales en marketing voor Crestron Internationaal.

In een verklaring zei de jury: “Dit product is een must-have stand alone product dat eenvoud en gebruiksgemak biedt, samen met de factoren die alle goede iPad apps moet hebben.”


EDITORS' CHOICE