NIEUWSPhilips

Philips introduceert Harmony hifi-systemen


Redactie HiFi.nl | 05 juli 2011 | Philips

Begin dit jaar konden we al een blik werpen op de Harmony hifi-systemen van Philips tijdens het Media Winter Event in Barcelona. Harmony is een nieuwe serie hifi-systemen die volgens Philips muziekliefhebbers een ideale combinatie biedt van authentieke audioweergave, hoogstaand design en een eenvoudige gebruikersinterface.

Het nieuwe hifi-componentsysteem in de 8000-serie met dvd-speler beschikt over de nieuwe ClariSound-luidsprekers, die bieden tussen een natuurlijk geluid en strakke basklanken. Voor de weergave van de hoge frequenties bevindt de koepeltweeter zich bovenop de luidsprekerbox. Het geluid wordt langs het klankbord geleid wat zorgt voor een rijk en ruimtelijk geluid.

Philips maakt voor deze speakers ook gebruik van een wooferconus in glasvezel. Dit staat garant voor een meer natuurlijke weergave van stemmen en instrumenten dankzij het vederlichte ontwerp. Een innovatieve baspoort laat het geluid voorwaarts uitstralen. Dit onderdeel is bewerkt met akoestisch materiaal om turbulentie tegen te gaan, wat resulteert in een zuivere en strakke basweergave.

Het systeem is uitgerust met een  geïntegreerde dock om een iPad, iPod of iPhone op te laden en af te spelen, ook al zit er een hoesje om het apparaat. Het systeem heeft een 2 x 80 W RMS Klasse-D digitale versterker en laat je genieten van je cd`s, dvd`s (waarbij de HDMI-uitgang voor de 1080p upscaling zorgt) en muzikale content van je USB-opslagapparaten. Voor meer informatie kun je kijken op de website van Philips.

MERK

EDITORS' CHOICE