NIEUWSSamsung

Gratis 3D video-on-demand-service van Samsung

Redactie HiFi.nl | 02 juli 2011 | Samsung

Samsung Electronics introduceert de 3D video-on-demand-service in Nederland. Hiermee kunnen kijkers gratis 3D-content streamen via een speciaal ontwikkelde app voor het Samsung Smart TV-platform.

Tot nu toe was 3D-content alleen beschikbaar via betaalde abonnementen en Blu-ray, maar in de loop van volgend jaar zal Samsung de TV-markt veranderen met nieuwe manieren om 3D-content te bekijken. Samsungs 3D video-on-demand-service bevat momenteel gratis 3D-content in twintig genres, waaronder films, muziekclips, jeugdklassiekers, documentaires en trailers van partner DreamWorks.

 

Eind 2011 zullen 70 gratis 3D-video’s beschikbaar zijn via de ‘Explore 3D’-app. Samsung Smart TV biedt een gebruiksvriendelijke Smart Hub voor apps, internet en andere verbindingen met de TV. Met de Search All-functie kunnen consumenten niet alleen content zoeken op de televisie, maar ook op internet en op aangesloten opslagapparaten, pc’s of mobiele apparaten binnen het thuisnetwerk. Daarnaast denkt Samsungs Your Video-service met de kijkers mee. Deze beveelt films aan van allerlei webgebaseerde video-on-demand-leveranciers, uitgaande van het eerdere kijkgedrag.

Gebruikers kunnen ook chatten over de nieuwste hitseries via Facebook, Twitter en Google Talk. Met de Social TV-functie is het zelfs mogelijk om op een gedeeld scherm tegelijkertijd televisie te kijken en te chatten met vrienden. Bovendien kunnen kijkers met een Smart TV van Samsung eenvoudig surfen op internet tijdens het TV-kijken, met een oplossing die is geoptimaliseerd voor televisies. Kijk voor meer informatie op de website.


EDITORS' CHOICE