NIEUWS

Uitverkoop RAF Beeld & Geluid

Redactie HiFi.nl | 30 juni 2011

Vandaag om 10:00 uur precies start de grote Raf Zomeruitverkoop. De winkels in Amsterdam en Hilversum openen op dat tijdstip de deuren voor hun wellicht meest rigoureuze uitverkoop ooit.

Een paar dagen terug kwamen we al met een exclusieve vooraankondiging voor een jaarlijkse zomeropruiming, én een speciale korting alleen voor lezers van HiFi.nl. Ook nu zijn we bij de eersten om over een grote uitverkoop te mogen berichten. Honderden artikelen bij de filialen van Raf zijn spectaculair afgeprijsd omdat deze echt weg moeten; voorraad, demo-modellen, alles mag voor een extreem lage prijs de deur uit. Denk daarbij onder meer aan versterkers van Cambridge Audio, luidsprekers van Bowers & Wilkins en Blu-rayspelers van Marantz.

Via DEZE LINK is het complete overzicht van de uitverkoop terug te vinden. Als je dus in de markt bent voor een buitenkans zoals deze, loop dan eens bij één van de twee Raf-winkels binnen. In Amsterdam zijn ze te vinden in de Rijnstraat (142-150), en in Hilversum op de Langestraat nummer 90. Op is op!


EDITORS' CHOICE