Run op tickets Pink Project in Ahoy

Redactie HiFi.nl | 25 juni 2011

Peter Chattelin is niet alleen eigenaar van Chattelin Audio Systems, maar hij maakt ook deel uit van de band Pink Project, dé Pink Floyd tributeband van Nederland. Op 16 september treedt de band op in Ahoy. De kaartverkoop loopt pas een week en er zijn al 4500 kaarten verkocht.

De show op 16 september staat in het teken van 40 jaar Pink Floyd/40 jaar Ahoy. Beiden zijn een instituut op zichzelf. Wie heeft er zijn of haar held nou niet zien optreden in "de" poptempel van Nederland? Pink Floyd was de allereerste internationale grote band die ooit optrad in Ahoy en beiden bestaan inmiddels zo’n 40 jaar. Men kan dus op deze nu al legendarische avond werk verwachten van de periode van Syd Barret tot aan The Final Cut.

Als je houdt van de muziek van Pink Floyd en het leuk vindt om zeer gepassioneerde topmuzikanten aan het werk te zien: be there! Kaarten zijn verkrijgbaar voor 37,50 euro (35,00 excl. servicekosten) via ticketservice. Voor meer informatie kun je kijken op de website van Pink Project.


EDITORS' CHOICE