NIEUWS

Coming soon: AV-NU 2011

Redactie HiFi.nl | 09 september 2011

Op 21, 22 en 23 oktober aanstaande zal in het Beatrixgebouw van de Jaarbeurs Utrecht weer plaats gemaakt worden voor een uniek evenement op het gebied van hifi, video en home entertainment. AV-NU 2011 is drie dagen lang geopend voor het publiek om inzicht te verschaffen in de wereld van de betere consumentenelektronica. Beeld, geluid en multimedia dus.

Home entertainment is een brede term. Hieronder rekenen we niet alleen de bekende stereo installaties, maar tevens surround installaties, televisie, portable audio, streaming AV, gaming en zelfs draaitafels. Maar waar vind je nu nog een plek waar je zonder druk om meteen iets te moeten kopen op een objectieve manier informatie kan opdoen? De rode draad bij AV-NU is volgens de organisatoren kwaliteit en informatie. Importeurs van de mooiste AV producten laten de consument zien wat die kwaliteit eigenlijk te bieden heeft. Ze vertellen erover, laten het zien en laten het horen. Ze willen het geheim van de betere home entertainment met je delen. Je kan het vergelijken met een goed glas wijn, met een lekker gerecht, met de betere dingen van het leven. De juiste installatie vind je door een goede uitleg en begeleiding waardoor wensen optimaal op het budget kunnen worden afgestemd. Je hebt nu eenmaal goede wijn voor een paar tientjes en voor ettelijke honderden euro`s.Het aantal merken dat door de verwachte 40 toonaangevende importeurs getoond wordt ligt rond de 200. Samen met het feit dat AV-NU 2011 nu drie dagen lang de deuren voor publiek opent, kan nog beter de aandacht gegeven worden aan de presentaties, uitleg en demonstraties. Exclusieve noviteiten worden getoond in speciale, luxe en moderne demonstratieruimtes verdeeld over de verschillende etages en in de Expozaal van het Beatrixgebouw. Uiteraard kunnen ook geweldig klinkende CD`s, prachtige DVD`s en Blu-rays en zelfs speciale persingen van elpees aangeschaft worden. Of wat dacht je van accessoires die bestaande apparatuur een hoger niveau kunnen brengen? AV-NU heeft het. Het gaat tenslotte om de beleving. De stands die in de Expozaal zijn opgetrokken geven al snel het gevoel dat je op een stijlvolle en gezellige marktplaats rondloopt. In een ontspannen sfeer kan op de ruime stands informatie ingewonnen worden. AV-NU gaat om lifestyle, om liefhebberij, om genieten. AV-NU geeft demonstraties, presentaties en bovenal informatie. Home Entertainment anno nu.

Laat muziek en film tot leven komen en zet 21, 22 en 23 oktober aanstaande dan in de agenda. Je bent van harte welkom op AV-NU 2011. Dé plek voor een ontspannen dagje uit in het Beatrixgebouw van de Jaarbeurs Utrecht. Je kunt ook kijken op de website van AV-NU.  

Wil je alvast een beetje sfeer proeven? Bekijk dan de overzichtspagina van AV-NU 2010.


EDITORS' CHOICE