NIEUWSNuforce

Nuforce op High End 2011

Op de High End München waren zoveel merken en importeurs aanwezig dat we snappen dat het lastig is juist dat ene merk waar je meer over wilde weten in het showverslag terug te vinden. Daarom hebben we hieronder het stuk over Nuforce op de High End uitgelicht: 

Nuforce pre-amp - (c) M&M4Media

Robytone uit Deurne is de Europese (of ten minste ook de Duitse) distributeur van onder andere NuForce, Amphion en het Australische buizenmerk Melody. Van NuForce wordt de nieuwe Reference P18 voorversterker gedemonstreerd, die 4000 euro gaat kosten. De bijbehorende Reference 18 Monoblokken kosten 4000 euro per stuk. Ook de Nuforce Minidac (al even op de markt) trekt hier de aandacht. Vooral het vergulde exemplaar wordt door importeur Tony Boer nauwlettend in de gaten gehouden.


Nuforce minidac - (c) M&M4Media

Ook erg leuk zijn de Soundscience QSB luidsprekertjes die hun voeding betrekken uit de USB uitgang van de computer, en desondanks bijna 30 watt per kanaal kunnen leveren door een briljant systeem van opslag van energie in condensatoren. Robytone heeft er maar liefst 50.000 (!) van verkocht aan Apple USA.


Melody Astro Black - (c) M&M4Media

Van Melody trekt de nieuwe Astro Black 70 versterker onze aandacht. Fraai van vormgeving, twee keer 32 Watt klasse A met KT88 buizen, en 1899 euro schoon aan de haak. Een testexemplaar is al besteld.

EDITORS' CHOICE