NIEUWSFocal

Focal JM Lab op High End 2011

Op de High End München waren zoveel merken en importeurs aanwezig dat we snappen dat het lastig is juist dat ene merk waar je meer over wilde weten in het showverslag terug te vinden. Daarom hebben we hieronder het stuk over Focal op de High End uitgelicht: 

Focal Bird - (c) M&M4Media

Bij Focal zijn het dit jaar vooral de kleine luidsprekers die de aandacht opeisen, en dan met name de Bird serie. Naast de Little Bird 2.1 set zijn de Bird en Superbird te zien in combinatie met hun als hifi-apparaat vermomde subwoofer. Voor later dit jaar is ook de Rare Bird aangekondigd, maar daarover houdt iedereen op de stand de kaken nog stijf op elkaar. Afwachten dus.


Focal XS book - (c) M&M4Media

Als aanvulling op de erg leuke XS desktop luidsprekerset met subwoofer laat Focal op de HEM de XS Book luidspreker zien, een grote broer (in formaat, maar niet in prijs) die nog indrukwekkender klinkt, en die qua vormgeving naadloos aansluit op gebruik met de iMac waar hij naast staat. Maar ook PC bezitters krijgen met deze compacte desktop-monitor zonder subwoofer een muzikale partner op hun bureau.

MERK

EDITORS' CHOICE