NIEUWSJamo

Win de Jamo wEar In40i headphone

Redactie HiFi.nl | 14 juni 2011 | Jamo

Het Deense audiomerk Jamo hield zich tot voor kort voornamelijk bezig met het produceren van hoogwaardige luidsprekers. Jamo besloot deze hoogwaardige kwaliteit ook te vertalen naar een andere productgroep, namelijk naar headphones. Ze presenteert haar eerste serie headphones onder de naam wEAR, waarvan er drie varianten verkrijgbaar zijn: de wEAR In20m, In30 en de In40i. Jij kunt nu ook een Jamo headphone bemachtigen, want HiFi.nl geeft in samenwerking met importeur Havoned tien exemplaren weg van de wEar In40i.

De wEAR In40i is een in-ear-koptelefoon, speciaal ontworpen voor Apple’s iPhone, iPod of iPad. Behalve gesprekken beantwoorden en beëindigen (in het geval dat de headphone in combinatie met een iPhone wordt gebruikt, of in combinatie met VoIP op een iPhone, iPod of iPad), kan er doorgebladerd of teruggebladerd worden door de muziek op de apparaten, en kan het volume bediend worden. Snel, compact, en het werkt feilloos.

HiFi.nl nam de In40i headpone onder de loep en ervoer het geluid als prettig zacht, zonder scherpe randen of ongepast harde klanken. Ook bleken de Jamo’tjes uitermate geschikt voor een goede weergave van de audiosporen onder series en films. HiFi.nl kwam na het optellen van functionaliteit, draagcomfort en audioweergave tot de conclusie dat de Jamo wEAR In40i headphone zijn adviesprijs van 99,95 euro zeker waard is. En jij kunt de wEAR In40i zelfs gratis in je bezit krijgen.

Doe mee aan de Jamo prijsvraag en leg in maximaal twee zinnen uit waarom jij denkt dat Jamo koptelefoons heeft toegevoegd aan haar assortiment. Wie weet ervaar jij dan binnenkort zelf de werking van de bijzondere wEar In40i.

Let op: De e-mailadressen worden gedeeld met Jamo, dus je kunt binnnenkort de Jamo nieuwsbrief ontvangen. Uiteraard kun je je hier ook weer voor afmelden.

MERK

EDITORS' CHOICE