NIEUWSTeufel

Prijswinnaar Teufel bekend

Redactie HiFi.nl | 01 juni 2011 | Teufel

Vandaag is de prijswinnaar van de Teufel Columa 300 R bekend gemaakt. De strak ontworpen 5.1 home cinema-set met geïntegreerde Dolby/DTS receiver wordt later deze week bij de gelukkige bezorgd.

In totaal hebben we op de redactie niet minder dan 1535 inzendingen ontvangen van lezers die er met de Teufel set ter waarde van 849 euro vandoor hoopten te gaan. Het viel daarom niet mee om er maar één uit te kiezen, maar daar zal dhr. M. Hartung uit Overijssel vast anders over denken. We raden hem in ieder geval aan de komende dagen de brievenbus in de gaten te houden. 

Graag hadden we dit nieuwsberichtje met een spannend filmpje begeleid, maar die videobeelden zijn helaas temidden van alle redactionele gekte rond de feestelijke trekking gesneuveld. U moet daarom maar van ons aannemen dat er een blinddoek, een Darda racebaan, twee radiogestuurde helicopters, drie enthousiaste Labradors en een pingpongballetje aan te pas gekomen zijn om de trekking volledig fair te houden, en alle lezers bovendien evenveel kans te geven. 

Nogmaals van harte, Michel! Wij ruimen het hier wel op. 

MERK

EDITORS' CHOICE