DemoDagen bij EP:Beerepoot

Redactie HiFi.nl | 25 mei 2011 | Panasonic

Op 3, 4 en 5 juni organiseert EP:Beerepoot demodagen. Tijdens deze dagen zijn alle nieuwste snufjes op het gebied van consumentenelektronica te ontdekken. Diverse bekende merken zijn aanwezig om producten te demonstreren.

“We organiseren nu al twee jaar met heel veel plezier in november de ElectronicaBeurs. We wilden ook wat bijzonders doen in de zomerperiode, waaruit het idee voor deze demodagen is ontstaan”, vertelt Robert van Wettum, directeur EP:Beerepoot. “De demodagen zijn zeker een bezoek waard. We hebben ons best gedaan om zoveel mogelijk noviteiten aan de consument te kunnen tonen. De opzet is niet zo groots als de ElectronicaBeurs, maar daardoor zeker niet minder interessant! Bekende merken zoals Panasonic, LG, Sony, Samsung en Philips demonstreren bij ons hun fantastische producten.”

De DemoDagen vinden plaats in de Experience Store van EP:Beerepoot en in de winkel in Hoorn. Naast de demo’s zijn er ook diverse aanbiedingen. Voor meer informatie kun je een kijkje nemen op de website van EP:Beerepoot.

Adres:
Experience Store / EP:Beerepoot Hoorn
Dr. C.J.K van Aalstweg 5a/5 


EDITORS' CHOICE