Uitreiking AudioQuest Awards

Redactie HiFi.nl | 24 mei 2011 | AudioQuest

Het mooie weer van de afgelopen dagen kwam AudioQuest goed van pas. Het was namelijk weer hoog tijd om de jaarlijkse AudioQuest Dealer Awards uit te reiken. Met deze Awards worden winkeliers in het zonnetje gezet die een positieve bijdrage hebben geleverd aan de groei van het merk. Daarbij werd niet alleen gelet op omzet, maar speelden ook criteria als affiniteit met het merk, inzet en enthousiasme een grote rol.  


Erik Paulus en Martijn Lavrijsen van AudioXperience uit Nuenen krijgen de AudioQuest Award uitgereikt door Jules Withagen. (vlnr)

Dit jaar werden AudioXperience uit Nuenen, Versnel Hifi uit Apeldoorn en HiFi Video Centre Overgauw uit Leiden beloond met een ‘Dealer with Outstanding Performance’ Award.  

De Award winnaars waren blij verrast en staken hun bewondering voor het merk AudioQuest en de Nederlandse verkooporganisatie niet onder stoelen of banken. Erik Paulus van AudioXperience in Nuenen: “AudioQuest is voor ons een zeer belangrijke schakel om een fantastische muziekweergave te creëren. De klant geniet veel voordeel door de consistent hoge kwaliteit van het gehele gamma, snelle levering en custom- made oplossingen.” 

Het was Foto Video Smits uit Arnhem die de titel ‘Dealer of the Year’ in de wacht sleepte. “Foto Video Smits heeft een duidelijke keus gemaakt voor AudioQuest, en dat heeft zich de afgelopen jaren vertaald in een gestaag groeiende kabelomzet,” stelt Jules Withagen van AudioQuest, “Hun enthousiasme voor AudioQuest kabels en het daaruit voortvloeiende succes verdient onze hoogste waardering.”

MERK

EDITORS' CHOICE