NIEUWS

X-mini MAX II capsule speakers

Redactie HiFi.nl | 13 mei 2011

De X-mini speakertjes hebben hun opvolgers: de X-mini Max II. De Max II speakers hebben een groot bereik, en niet alleen het volume maar ook de helderheid van de speakers zijn verbeterd. De speakers passen in de palm van een hand en zijn op reis gemakkelijk mee te nemen.

De innovatieve X-mini Max II speakers hebben een ‘accordeon’-mechaniek, waardoor er een subwoofer kan worden nagebootst. Het resultaat is een diepe bastoon. In vergelijking met eerdere uitvoeringen is de accucapaciteit van de X-mini Max II speakers aanzienlijk toegenomen. De speakers kunnen nu twaalf uur non-stop muziek afspelen. De accu wordt opgeladen via de USB poort en is dus op te laden via elke laptop, PC of Mac.

De X-mini Max II speakers zijn tevens aan elkaar te koppelen via een BuddyJack-systeem. Zo kan een set gekleurde speakers naast elkaar geplaatst worden voor een meervoudige dosis geluid. De X-mini Max II speakers kunnen aan diverse portable en non-portable producten gekoppeld worden, waaronder bijvoorbeeld de Apple iPhone, iPod, iPad of iPad 2.

De X-mini Max speakers zijn te bestellen via www.i-Customs.nl.


EDITORS' CHOICE