NIEUWSJamo

Primeur: Jamo Headphones

Redactie HiFi.nl | 10 mei 2011 | Jamo

Jamo, onderdeel van Klipsch Group, introduceert de nieuwe serie Jamo wEAR. Voor Jamo is het een primeur; de allereerste serie headphones die het merk lanceert. De insteek van Jamo is om perfect geluid te koppelen aan Deens design.

De wEAR In20m is voorzien van een hoogwaardige microfoon, waarmee de gebruiker met √©√©n druk op de knop telefoontjes kan beantwoorden of be√ęindigen. Het product is geschikt voor vrijwel alle types mobiele telefoons met een aansluiting voor hoofdtelefoon/headset van 3,5 mm. De Jamo headphone is tevens voorzien van sterke, dunne kabels. Door middel van een handig systeem kunnen de kabels niet in de war raken en daardoor beschadigd raken. De In20m staat garant voor een natuurlijke geluidsweergave.


Foto: Jamo wEar In40i op de redactie

De wEAR In30 is speciaal ontworpen voor een superieure geluidsweergave met een krachtige bass. Deze headphone is voorzien van speciale, ovale oordopjes voor langdurig draagcomfort. De wEAR In40i is ontworpen voor de iPhone en iPod; een koptelefoon voor in het oor met een ge√Įntegreerde microfoon en afstandsbediening voor het beantwoorden van oproepen en het beluisteren van muziek. De microfoon van de wEAR In40i is voorzien van een zeer intelligent 360 graden design. Hierdoor hoeft de gebruiker niet meer naar beneden in de microfoon te praten om verstaan te worden. Gebruikers met een iPod touch, iPhone of¬† iPad met Wi-Fi access kunnen de wEAR In40i ook met VOIP gebruiken.

De Jamo Headphones worden standaard geleverd met een aantal oordopjes in verschillende maten. Op deze manier kan de gebruiker er zeker van zijn dat hij/zij de oordopjes langdurig, pijnloos en comfortabel kan dragen. Wil je weten of dit echt zo is? Houd dan HiFi.nl in de gaten, want binnenkort zal er een recensie van de Jamo Headphones verschijnen!


Foto: Jamo In20m

Prijs en beschikbaarheid
De Jamo wEAR In20m is beschikbaar in de kleur piano zwart en kost 79,95 euro. De wEAR In30 is verkrijgbaar voor 79,95 euro in twee kleuren; piano zwart en authentiek wit. De wEAR In40i kost 99,95 en is verkrijgbaar in de kleuren piano zwart en authentiek wit. Alle oordopjes worden geleverd met een beschermhoes voor onderweg. Kijk voor meer informatie op de website van Jamo.

MERK

EDITORS' CHOICE