NIEUWS

Durob Audio presenteert D`Agostino eindversterker

Redactie HiFi.nl | 09 mei 2011

Per direct voert Durob Audio het nieuwe merk van de Italiaanse ontwerper Dan D`Agostino in de Benelux. Het eerste product van zijn hand is de Momentum mono eindversterker. Een bijpassende voorversterker zal op korte termijn volgen.

De afgelopen dertig jaar is de naam van Dan D’Agostino sterk gerelateerd geraakt aan high-end audio versterkers. Gedurende zijn carrière heeft hij voornamelijk versterkers, voorversterkers, CD-spelers en surround sound-processoren ontworpen, onder meer voor zijn eigen Krell Industries. Tegenwoordig staat hij aan de basis van een nieuwe organisatie, waar zijn moderne en innovatieve ontwerpen garant staan voor hoge kwaliteit geluidsweergave.

De D’Agostino Momentum eindversterker is in principe het product van die jarenlange expertise, en het eerste audiosysteem dat zijn eigen naam draagt. De eindversterker is de eerste in zijn soort die koper gebruikt voor de warmtegeleiding, omdat dit metaal betere resultaten oplevert dan aluminium. Bovendien is de versterker bijzonder efficiënt in het energieverbruik, doordat het apparaat ondanks de imponerende 300 watt output minder dan 1 watt power verbruikt in de standby-modus: ongeveer een vijfde van het gemiddelde verbruik van een telefoon oplader.

Meer informatie over de innovatieve D’Agostino Momentum vindt u op de website.

 


EDITORS' CHOICE