NIEUWSPhilips

Nieuwe Philips Smart LED TV serie

Redactie HiFi.nl | 09 mei 2011 | Philips

Philips introduceert de nieuwe 7000 Smart LED TV serie die een extra dimensie geeft aan de filmbeleving thuis. De televisie pakt uit met een dun, eigentijds design en authentieke materialen. De meest recente, intelligente connectiviteitstechnologie: Philips Smart TV en Easy 3D, geeft de filmbeleving thuis een hele nieuwe dynamiek.

De 7000-serie biedt één van de meest uitgebreide Smart TV-pakketten ooit. Met dit interactieve mediaportaal voor online content is het mogelijk om muziek, foto`s en video’s te streamen vanaf tablet pc, smartphone of laptop. Programma`s of films kunnen naar behoefte worden opgeslagen op de harddisk. Smart TV van Philips is gebaseerd op vier pijlers: SimplyShareControlNet TV en Program en geeft eenvoudig toegang tot een hele reeks online applicaties. Een geïmproviseerd filmavondje komt gemakkelijk tot stand door een verbinding met virtuele videotheken en kijkervaringen kunnen onderling gedeeld worden. Daarnaast kan de televisie bediend worden vanaf een smartphone of tablet pc en kan content naar eigen inzicht beheerd worden.

Easy 3D

De nieuwe 7000-serie van Philips maakt thuis film kijken in 3D op grote schaal mogelijk dankzij Easy 3D. De 7000-serie LED TV biedt een comfortabele 3D-kijkervaring met scherpe beelden en een lage cross-talk. Met behulp van een lichte passieve 3D-bril, gekoppeld aan het vooruitstrevende 3D-gepolariseerde scherm, zorgt Easy 3D voor een realistische 3D-beleving voor het hele gezin, voor een aantrekkelijke prijs.

Alle televisie innovaties van Philips op het gebied van prestatie zijn toegevoegd aan de 7000-serie voor een uitstekende kijkbeleving en aantrekkelijke prijs. De tv serie beschikt over full HD LED, 100HZ en krachtige Pixel Precise HD-beeldverwerkingsmotor om schitterende, scherpe en vlotte beelden te garanderen.

De led-tv`s uit de 7000-serie beschikken bovendien over de tweezijdige Ambilight Spectra 2-technologie. Dit zorgt ervoor dat kijkers helemaal opgaan in de actie. Het scherm wordt als het ware verbreedt, wat in een nog meeslependere kijkbeleving resulteert.

Meer informatie over de televisies van Philips is te vinden op www.philips.com/tv . Wil je weten welke tv je moet kopen of hoe die er zal uitzien in de huiskamer? Surf naar www.philips.com/tv-buying-guide voor handige tips.

MERK

EDITORS' CHOICE