NIEUWSCyrus

Cyrus streamingshows bij Raf


Redactie HiFi.nl | 06 mei 2011 | Cyrus

Van donderdag 12 t/m zaterdag 14 mei organiseert Raf in samenwerking met Audiac, de Nederlandse importeur van het Britse Hifi-merk Cyrus, een informatieve show rond de nieuwe streaming audioproducten van Cyrus.

Met meer dan 25 jaar ervaring in de ontwikkeling van compacte maar uiterst muzikale audioproducten introduceert Cyrus nu een drietal streaming audio producten voor elke muziekliefhebber. Met het nieuwe streaming audioplatform heeft Cyrus alle netwerk audio kennis, digitale expertise en de laatste ontwikkelingen op het gebied van streaming audio samengevat in een reeks uitzonderlijke producten.

Kies voor de Stream XP als basis voor een nieuw audiofiel muzieksysteem, de Stream X met louter digitale uitgangen of de elegante Streamline die dankzij de geïntegreerde versterker alle ingrediënten combineert om direct van muziek te genieten - met uitzondering van de luidsprekers. Zie ook dit bericht voor meer informatie.

Tegelijkertijd worden de nieuwe Monitor Audio Gold GX luidsprekers geïntroduceerd en gedemonstreerd, en ook zullen de Ayre Acoustics DX5 en Q9 te beluisteren zijn. Raf Amsterdam is gevestigd aan Rijnstraat 142-150.

EDITORS' CHOICE

 • Op vakantie bij de dealer
  HIFI.NL Lezersaanbiedingen
  Op vakantie bij de dealer
  lees meer »
 • Review
  Elac Debut Reference DFR52
  Review
  lees meer »
 • Verslag en jubileumaanbiedingen
  Songs of Protest met Goldmund en Kharma
  Verslag en jubileumaanbiedingen
  lees meer »