Cambridge Audio Azur Blu-ray multispeler: nu beschikbaar

De lang verwachte Cambridge Audio Azur Blu-ray multispeler is in week 17 aan alle dealers geleverd. In dit bericht worden een aantal unieke eigenschappen van deze speler belicht.

De Azur 751BD 3D Blu-ray Universele speler heeft een aantal hoogwaardige eigenschappen, zoals een universeel loopwerk, vijf Wolfson DAC’s en Anagram Q5 DSP. Door het hoge kwaliteit disc loopwerk, geschikt voor 3D Blu-ray, Blu-ray DVD, CD, SACD, DVD-A, AVCHD en HDCD, is de speler bruikbaar  voor alle soorten media. Door toepassing van een grote hoeveelheid eigen technologieën van Cambridge Audio, levert de 751BD prestaties van een kwaliteit die normaliter wordt geassocieerd met high-end audio stereo-apparatuur.

De vijf afzonderlijke Wolfson WM8740 converters zorgen voor decodering van elk audiokanaal in verbluffende kwaliteit, terwijl de speler bovendien gebruik maakt van de eigen Cambridge Audio Anagram Q5 192 kHz up-sampling technologie, afgeleid van de meervoudig onderscheiden DacMagic, om al het geluid naar 24-bits/192 kHz weergave op te waarderen. Hiermee biedt de 751BD ultieme geluidskwaliteit aan muziekliefhebbers die het beste van zowel muziek als film willen.

Voor een uitgebreider overzicht van de specificaties kun je terecht bij Cambridge Audio.

MERK

EDITORS' CHOICE