Introductieshow Totem Element bij La Scala

Op 28, 29 en 30 april introduceert La Scala in samenwerking met Joenit de nieuwe Totem Element serie. Tijdens deze shows zal er op 30 april, Koninginnedag, nog een extra evenement zijn.

Element Metal

Bijzonder aan deze serie is de fabricatie van de basluidsprekers, deze zijn geheel in eigen huis ontwikkeld. De basluidspreker heeft een eigen resonantie frequentie van rond de 16Hz en een natuurlijk afval in het midden gebied. Hierdoor is het niet nodig om de koppeling met de hoge tonen luidspreker doormiddel van filtercomponenten op de woofer aan te passen. Dit zorgt volgens La Scala voor een buitengewone snelheid en correctheid van het gedrag.

De Element Serie bestaat uit de Element Fire, Element Earth en Element Metal. De Fire is een monitor versie, Earth een vloerstaand model met een passieve driver en de Metal heeft twee actieve drivers.

The Animals & Friends

De show is op 28 en 29 april van 10.00 tot 21.00 uur en op 30 april van 10.00 tot 17.00 uur. Bovendien zal op 30 april bij La Scala voor de deur The Animals & Friends spelen. Zij zullen hits uit de jaren 60 laten horen. Ook is het tijdens deze middag mogelijk om aan een prijsvraag mee te doen waar een RP1 draaitafel, Boston Acoustics A25 speakers en een Solo radio gewonnen kan worden. 

MERK

EDITORS' CHOICE

 • Verslag en jubileumaanbiedingen
  Songs of Protest met Goldmund en Kharma
  Verslag en jubileumaanbiedingen
  lees meer »
 • Review
  GoldenEar BRX
  Review
  lees meer »
 • Op vakantie bij de dealer
  HIFI.NL Lezersaanbiedingen
  Op vakantie bij de dealer
  lees meer »