CA Diamond 1 dempingsplaat

CA Electronics introduceert de CA Diamond 1. Dit is het logische vervolg op de CA plate. De CA Diamond 1 ontkoppeld niet alleen, maar houdt ook RFI straling tegen. In zowel ontkoppeling als RFI scheiding gaat deze zwaardere plaat verder dan de CA Plate.

CA Electronics vertelt: “Zet de Diamond 1 onder de cd speler, versterker of andere componenten en geniet van een natuurlijker geluid. Het laag wordt strakker, scherpe randjes verdwijnen en de ruimtelijke informatie neemt drastisch toe. Alles wordt open getrokken en daardoor “muzikaler” door de toepassing van de demping plaat.”

“We hebben voor het ontwerp gekozen voor een uitgebalanceerde mix van materialen. In de plaat zit hetzelfde ceramiek verwerkt als we gebruiken voor de CA Cone, Ceramic Feet en Ceramic LP puck. In de ceramische laag hebben wij meerdere massieve platen verwerkt welke RFI en andere instraling tegen gaat.”

De CA Diamond 1 is standaard verkrijgbaar in zwart en meet 40 bij 50 centimeter. De dikte van de plaat is 4,5 centimeter. In overleg zijn ook andere kleuren en afmetingen mogelijk.

Voor meer informatie kun je kijken op de website van Crusade Audio of CA Electronics.


EDITORS' CHOICE