Hifi show bij Hobo Hifi Kampen

Redactie HiFi.nl | 18 maart 2011 | Arcam

Op vrijdag 25 en zaterdag 26 maart organiseert Hobo Hifi in Kampen een hifishow met medewerking van de importeurs Audiac en PV Trade. Tijdens deze dagen zal de Engelse elektronica van Arcam en Cyrus weergegeven worden op de luidsprekers van het Franse merk Focal.

Van Arcam zullen onder andere de nieuwe AVR-400 Home Cinema receiver en DBP-100 Blu-ray speler gedemonstreerd worden. Maar ook de complete Full Metal Jacket stereo lijn zal aanwezig zijn en demonstratieklaar opgesteld staan. Veel lof heeft Arcam inmiddels geoogst met de rDAC – een asynchrone D/A converter die het beste uit uw digitale muziekbestanden naar boven haalt. Voor de designliefhebbers zal de Arcam rCube zijn opwachting maken: een all-in-one apparaat met ingebouwde speakers wat tevens in staat is tot het draadloos afspelen van uw digitaal opgeslagen muziek van PC of iPhone/iPod en internetradio.

Het Engelse merk Cyrus is vertegenwoordigd met de stereo modellen uit de 6-serie en 8-serie. Beide series bevatten hooggekwalificeerde CD spelers en krachtige geïntegreerde versterkers waarbij de versterkers ook verkrijgbaar zijn als “d“-versie met ingebouwde digitaal/analoog omzetters. Speciale vermelding verdient de combinatie van Cyrus 6SE CD speler en 6XP versterker die nu tijdelijk aangeboden wordt voor 1.999 euro i.p.v. 2.590 euro.

Deze mooie elektronica verdient natuurlijk mooie weergevers. Daarvoor is tijdens deze dagen importeur PV Trade aanwezig met een ruime selectie uit het pakket van de Franse luidsprekerfabrikant Focal. Er zal gedemonstreerd worden op de Chorus 700 serie, de Chorus 800 serie , de Profile 918 en de Electra 1028BE met Beryllium tweeter.

Hobo Hifi Kampen nodigt iedereen van harte uit voor deze hifi show op 25 en 26 maart. Op beide dagen zullen vertegenwoordigers van de importeurs aanwezig zijn om je uitgebreid te woord te staan. Hobo Hifi Kampen is op vrijdag 25 maart open van 9:30 uur tot 21:00 uur en op zaterdag 26 maart van 9:00 uur tot 17:00 uur.

MERK

EDITORS' CHOICE