Revolutionair hifi-product bij Chattelin


Redactie HiFi.nl | 18 maart 2011

Chattelin Audio Systems in Den Haag organiseert op vrijdagavond 25 maart een besloten luisteravond voor de pers, die geheel in het teken staat van een bijzonder audioproduct. U kunt daar ook bij zijn.

“Het komt misschien eens in de 20 jaar voor dat er een product op de markt komt dat geheel anders is dan bestaande producten, echt een dimensie toevoegt en de luisterervaring naar een hoger niveau tilt. Dat maakt dit product zo bijzonder”, aldus Peter Chattelin, eigenaar van Chattelin Audio Systems.

Op de avond van 25 maart wordt het product officieel gelanceerd bij Chattelin Audio Systems. De bedenker en producent geeft prijs wat zijn product doet en welk effect het heeft. Er wordt begonnen met een korte presentatie, waarbij de werking van het product wordt onderbouwd aan de hand van resultaten van wetenschappelijk onderzoek.De ontwikkelaar: “Insiders staan vaak perplex van de eenvoud van het idee en hoe goed het product werkt. We verwachten dat een breed publiek geïnteresseerd is, temeer omdat het voor iedereen betaalbaar is.”  In de reacties van een selecte groep hi-fi liefhebbers die het product al hebben ervaren, komt de verrassing goed naar voren:

"Ik had niet zo’n grote verbetering verwacht."

"Het is alsof je naar een duurdere geluidsinstallatie luistert."

"Ik geniet nu nog meer van de muziek."

Wilt u ook deelgenoot zijn van de presentatie van dit bijzondere product, op vrijdagavond 25 maart om 19:30 uur bij Chattelin Audio Systems in Den Haag? Er is een zeer beperkt aantal plaatsen beschikbaar, die door HiFi.nl verloot mogen worden. Aanmelden kan via redactie@hifi.nl. Zet in de onderwerpregel svp `Presentatie Chattelin`. Uiterlijk volgende week woensdag (23 maart) maken wij bekend wie de gelukkige aanwezigen mogen zijn.

EDITORS' CHOICE

 • Verslag en jubileumaanbiedingen
  Songs of Protest met Goldmund en Kharma
  Verslag en jubileumaanbiedingen
  lees meer »
 • Review
  GoldenEar BRX
  Review
  lees meer »
 • Op vakantie bij de dealer
  HIFI.NL Lezersaanbiedingen
  Op vakantie bij de dealer
  lees meer »