NIEUWSSonus faber

Show Sonus Faber en Devialet


Redactie HiFi.nl | 14 maart 2011 | Sonus faber

Op 19 maart wordt onder andere de nieuwe Sonus Faber Amati Futura gepresenteerd, daarnaast zal de Devialet D-Premier te horen zijn bij Rhapsody Sound & Vision.

De Amati Futura is een nieuwe stap van Sonus Faber met nieuwe revolutionaire ideeen. Michael en Henry zijn niet alleen verbaasd door de uiterlijke schoonheid maar ook vooral door de innerlijke schoonheid. Met deze luidspreker hebben de mensen van dit Italiaanse bedrijf een stap voorwaarts gezet en Rhapsody wil het jullie graag laten horen. Wil je meer weten, kijk dan gerust op hun eigen website. Daarnaast zullen ook de Liuto en Toy collection van Sonus Faber te horen zijn.

De Devialet D-Premier is niet alleen een high-end versterker maar is tegelijkertijd ook een hoogwaardige D/A convertor. Daarnaast heeft deze nog 2 phono inputs zowel als MC en er zijn diverse aansluitingen waaronder een HDMI. De meegeleverde afstandsbediening is een schoonheid op zichzelf. Deze werkt met infrarood en hoeft dus niet direct zicht te hebben op de versterker. De Digitale bronnen worden direct naar de DSP gestuurd (Digital Signal Processor). Een schakeling die werkt met een snelheid van 192 Khz op een 32-bit floating processor. Wat deze Devialet D-Premier vooral doet, is muziek laten horen. En daar gaat het uiteindelijk allemaal om.

Op zaterdag 19 maart van 10.00 tot 16.00 uur zal Rhapsody Sound & Vision dit samen met Sonus Faber laten horen.

Rhapsody Sound & Vision is gevestigd aan Borneolaan 25 in Hilversum.Voor meer informatie kun je kijken op de website van Rhapsody.

 

MERK

EDITORS' CHOICE