NIEUWS47 Labs

PC versus CD bij Audio-Life


Redactie HiFi.nl | 11 maart 2011 | 47 Labs

Het barst van de producten en shows waarbij computeraudio centraal staat. Hoe vaak roept men niet dat het beter is `dan welke CD-speler dan ook`? Audio-Life geeft een tegengeluid. Met computeraudio die wat hun betreft echt muziek maakt, maar vooral: door daar een goede CD-speler tegenover te zetten en te horen hoe ver computeraudio eigenlijk echt is.

Op 19 maart van 10.00 tot 17.00 uur geeft Audio-Life een show met de beste apparaten voor computeraudio. Als snel merkten ze dat ze dit niet vinden tussen de conventionele merken. Daarom is er gezocht in de PRO-audio en vooral heel veel geluisterd naar verschillende (onbekende) merken. Inmiddels heeft Audio-Life een solide assortiment, met deze producten die tijdens de show aanwezig zijn:

Weiss DAC202: Firewire D/A converter
Antelope Zodiac+: 192Khz USB D/A converter
Resolution Audio Cantata: Music Center met CD-speler, USB D/A converter, USB-to-ethernet conversie “Pont-Neuf” en (binnenkort) UPNP streaming
47 Labs Model 4732 Shigaraki: USB D/A converter

Daarna laten we horen dat computeraudio nog niet heilig is, met de 47 Labs Shigaraki loopwerk/DAC combinatie. Breng je eigen CD’s mee, dan zorgen wij dat je ze op de verschillende apparaten kunt beluisteren. Gezien de verwachte hoge opkomst is aanmelden gewenst. Dit kan via www.audio-life.nl/show.

Showgegevens
Datum: 19 maart
Tijd: 10.00 tot 17.00 uur
Locatie: Hulsterstraat 26a, Buren

Meer info
www.audio-life.nl 


EDITORS' CHOICE