NIEUWSBel canto

Gloednieuwe Bel Canto versterker

Redactie HiFi.nl | 09 maart 2011 | Bel canto

Bel Canto komt met een gloednieuwe C5i DAC / geïntegreerde versterker. Deze kan veel, digitaal, analoog, USB en MM Phono.

‘Eco-friendly’ en ‘eco-modern’ is het nieuwe motto van Bel Canto. Ook de Ci5 maakt hier gebruik van, volgens Bel Canto met de grootste dynamiek en de laagst mogelijke jitter, ruis en stroomverbruik.

Het bereik omvat 115dB en het ontwerp is gebaseerd op de DAC-schema’s van de door Bel Canto zelf ontwikkelde, ‘Two-Stage Master Reference Ultra-Clock’, digitaal naar analoog converters. Er zijn vijf digitale ingangen, inclusief RCA, TOSLINK en 24/96 USB type. Het analoge deel bevat RCA en RCA phono MM ingangen.

Het ‘all-steel’ chassis zorgt volgens Bel Conto voor een volledige resonantieonderdrukking. Het voorpaneel is voorzien van een multifunctionele knop, hiermee kunnen ingangen worden gekozen en het volume worden geregeld.

Benieuwd naar andere producten van Bel Canto en hoe deze presteren? Bekijk dan eens de recensie die HiFi.nl eerder dit jaar heeft geplaatst over de Bel Canto Phono3, PRE3-VB en REF 150S.

Voor meer informatie kun je kijken op de website van Bel Canto en de website van Dimex. 

MERK

EDITORS' CHOICE