NIEUWSBLOK

Blok audiomeubels slaat andere weg in


Redactie HiFi.nl | 04 maart 2011 | BLOK

Blok uit Engeland heeft besloten dat zij wereldwijd eenzelfde strategie kiezen om de Blok producten aan de eindconsument te brengen. Dit betekent dat zij ervoor hebben gekozen een schakel in de keten weg te laten en daarmee wereldwijd dezelfde prijzen te kunnen hanteren.

De nieuwe strategie heeft tot gevolg dat Sonority-Audio Import is aangesteld als zowel importeur als enige verkooppunt voor Nederland en Belgie voor de Blok producten. Door het aanstellen van een enkel aanspreek- en verkooppunt per land, kan de klant alsnog (indien gewenst) producten in reallife bezichtigen. Tevens is er dan per land direct een servicepunt voor garantie afwikkelingen.

Een Blok meubel is gemakkelijk in de huiskamer te positioneren en zo wordt audio ook een echte eye-catcher. De staanders van het meubel worden gemaakt van echt hout en afgewerkt met Amerikaans Eiken hout fineer. De liggers van het meubel zijn verkrijgbaar in twee uitvoeringen namelijk zwart veiligheidsglas en geëtst veiligheidsglas. Dit alles zorgt voor een mooie uitstraling en is dan ook toepasbaar in ieder interieur.

De nieuwe en lagere prijzen die worden gehanteerd zijn als volgt:
- STAX 300: 230 euro
- STAX 400: 320 euro
- STAX 500: 399 euro

Voor meer informatie kun je kijken op de website van Sonority Audio.

EDITORS' CHOICE