NIEUWS

Nieuwe PerfectWave Power Plant

Redactie HiFi.nl | 28 februari 2011

Regelmatige lezers van HiFi.nl weten dat wij op de redactie naar volle tevredenheid een tijd gebruik hebben gemaakt van de PS Audio Power Plant Premier. Hiermee kun je ervoor zorgen dat je set zuivere, geregenereerde stroom krijgt.  

PerfectWave Power Plant Premier

Met de introductie vorig jaar van de PerfectWave reeks, Transport, DAC en netwerkbridge was de vraag naar een matching power plant enorm. Daarom lanceert PS Audio in maart de PerfectWave P5 en P10 power plants.

Zowel de P5 als de P10 worden volledig opnieuw ontworpen. Er zijn dan ook nieuwe mogelijkheden, zoals een aanraakscherm en een ingebouwde oscilloscoop waarop je zowel de inkomende als de uitgaande sinus kan monitoren.

PerfectWave Power Plant P10

De PerfectWave Power Plant P10 levert continu tot 1250 Watt en 70 Ampère geregelde stroom. Ook PS Audio’s sinus golf technologiën als CleanWave en Multiwave zijn aanwezig. Hierdoor heb je de mogelijkheid om, systeem specifiek, de set fijn te tunen.

De PerfectWave Power Plant P5 heeft dezelfde mogelijkheden als de P10 en levert continu tot 1000 Watt en 50 Ampère geregelde stroom.

PerfectWave Power Plant P5

Voor meer informatie kun je kijken op de website van PS Audio.

PS Audio organiseert wereldwijd een inruilactie voor alle Power Plants ooit gebouwd: P300, P500, P600, P1000, P1200 en de Power Plant Premier. Je krijgt nu tot 1000 euro* terug als je een van de oude inruilt.

*de inruilactie is beperkt in tijd en de inruilprijs is afhankelijk van het type van het in te ruilen toestel, voor de exacte inruilwaarde contacteer een dealer of Aspera Audio.  


EDITORS' CHOICE