Sonority Audio vernieuwt website


Redactie HiFi.nl | 13 februari 2011

Sonority-Audio Import, importeur van Hifi-producten, presenteert haar nieuwe website. Het geheel heeft een modernere uitstraling gekregen en biedt nieuwe gebruikersmogelijkheden voor de bezoeker.

Deze modernere uitstraling moest natuurlijk volledig aansluiten bij de bedrijfsactiviteiten van Sonority Audio. Sonority Audio richt zich op de distributie van audio producten die kwalitatief waar voor hun geld bieden en tot de absolute top behoren, vandaar de keuze voor een strakke chique indeling in grijs gele kleuren van de bekende huisstijl. De website is vriendelijker in gebruik en geeft uitgebreide informatie over de verschillende merken die worden gevoerd door Sonority.

De website is duidelijk opgezet met grote fotos en de site werkt snel wat een vereiste is bij een bezoek op de website, zowel voor de winkelier als de consument. Uiteraard kan de klant op de nieuwe website weer diverse productinformatie vinden zoals reviews, nieuwsberichten etc. Ook kan men hier weer info en fotomateriaal terugvinden van de shows die Sonority-Audio organiseeert of waar zij aan aan deel neemt. Tot slot is de contactpagina voor klanten eenvoudig in gebruik voor meer informatie of ondersteuning. 

De vernieuwde website is hier te vinden: http://www.sonority-audio.nl/

EDITORS' CHOICE