NIEUWSJamo

Prijswinnaar Jamo S-426 speakers bekend

Redactie HiFi.nl | 25 januari 2011 | Jamo

Vorig jaar zomer recenseerde Max Delissen een set Jamo S-426 speakers voor HiFi.nl. Afgelopen december mochten we van importeur Havoned een set van deze speakers in de kleur `black ash` weggeven via een prijsvraag. Die prijsvraag is afgesloten en er is inmiddels ook een winnaar bekend.

Om precies te zijn is dat Evert van den Belt uit Almere geworden. Namens importeur Havoned en namens de redactie van HiFi.nl: van harte gefeliciteerd. Evert wist het antwoord op de vraag (2.500Hz) en had tevens het leukste antwoord op de vraag `Waarom moet jij deze speakers winnen?` Dat luidde als volgt: "Mijn eerste luidsprekers waren van Jamo. Dit worden dan de eerste luidsprekers van mijn zoon (van 3 jaar oud ;)" Wat ons betreft een prima argument.

Over de luidsprekers: “Onder de streep is de Jamo S-426 een uitstekende luidspreker om een leven vol muziek te beginnen. Ze koppelen een onopvallend maar keurig uiterlijk aan een weergave die je bij deze prijsklasse niet verwacht”, zo schreef Max Delissen in juli in zijn bespreking.

MERK

EDITORS' CHOICE