NIEUWSKlinkt Beter

Maandelijkse Muziekzondagen bij Klinkt Beter

Redactie HiFi.nl | 25 januari 2011 | Olive

Tijdens de eerste editie op 30 januari 2011 van dit nieuwe concept presenteert Klinkt Beter een noviteitenshow met de allerlaatste ontwikkelingen. Zo is er de Olive 6HD van Olive en introduceert Velodyne de Digital Drive Plus.

Olive ontwerpt diverse muziekservers, waaronder de 03HD (999 euro) en de 04HD. De nieuwe 6HD is goed voor maar liefst 6000 CD`s in lossless formaat, heeft deze nieuwe muziekserver een royaal 10.1" touch screen en is voorzien van de laatste audiofiele features: een high-end differential DAC met lage jitter. Ontdubbelde voedingen voor het analoog en digitaal gedeelte en een hoogwaardige hoofdtelefoonuitgang maken de 6HD compleet. Bij Klinkt Beter is momenteel de volledige Olive collectie te beluisteren. Al deze toestellen zijn bedienbaar via touchscreen, de meegeleverde afstandsbediening of makkelijker nog: overal in huis via ipod/iphone/ipad of vanuit een browser.


Foto: Olive 6HD

Velodyne introduceert de Digital Drive Plus reeks als opvolger van de Digital Drive. Velodyne het design op volgende punten verbeterd:
- de digitale drive plus subwoofer is voortaan via USB bedienbaar, zodat een TV niet langer nodig is voor de fijnafregeling
- dankzij een duidelijk leesbaar scherm heeft men toegang tot de auto-eq, TV of PC niet nodig voor de auto-eq
- de maximale output is met maar liefst 4,5 a 6dB verbeterd
- de maximale uitslag van de woofer is 2x zo groot geworden
- de conus is voortaan een constructie van fiberglass en rohacell, waardoor een nog lagere vervorming en betere hitte afvoer gerealiseerd wordt.

Iedereen is  vrijblijvend welkom op 30 januari tussen 10:00 en 18:00 en dit zonder voorafgaande afspraak. Klinkt Beter waardeert het uiteraard als je vooraf vrijblijvend een seintje geeft op info@klinktbeter.be zodat zij de opkomst kunnen inschatten. Klinkt Beter is gevestigd aan bosstraat 10 in Lotenhulle, België.

MERK

EDITORS' CHOICE