NIEUWSLogitech

Surfen vanaf de bank nu nog makkelijker

Redactie HiFi.nl | 21 januari 2011 | Logitech

Logitech introduceert vandaag de Logitech Wireless Mouse M515. Deze draadloze muis maakt eenvoudige navigatie mogelijk op zachte ondergronden, zoals een bank, bed of zelfs een kussen. De Logitech Wireless Mouse M515 heeft een aan de onderkant volledig afgesloten en dus stofvrije behuizing die probleemloos over zacht materiaal glijdt.

Miljoenen mensen sluiten hun computer aan op de TV. De M515 muis is speciaal ontwikkeld om te voldoen aan de unieke eisen die bij dergelijk gebruik horen. Dankzij de ingebouwde handdetectiesensor wordt de Logitech Wireless Mouse M515 pas geactiveerd wanneer je hem vastpakt, en blijft anders in een zuinige slaapstand. De volledig afgesloten onderkant voorkomt stofophoping in de sensoropening en zorgt dat je de cursor kunt besturen op elke ondergrond waar je de muis op wilt gebruiken.

De M515 is uitgerust met Logitech Hyper-Fast Scrolling, waarmee je volgens Logitech moeiteloos door lange blogs of sociale netwerkfeeds glijdt. En als je meer controle nodig hebt, schakel je eenvoudig naar de click-to-click modus. De batterij gaat tot wel twee jaar mee, en de minuscule Unifying-ontvanger is zo klein dat hij zonder problemen in de notebook kan blijven zitten.

De Logitech Wireless Mouse M515 is naar verwachting vanaf begin april in Nederland verkrijgbaar voor een winkeladviesprijs van 49,99 euro. Kijk voor meer informatie op de website van Logitech.


EDITORS' CHOICE