NIEUWSGigaWatt

Oorstreling introduceert GigaWatt en Kudos Audio

Redactie HiFi.nl | 21 januari 2011 | GigaWatt

Oorstreling komt met de laatste nieuwtjes. Zo introduceren zij GigaWatt en Kudos Audio. Het al eerder geïntroduceerde merk Gato Audio komt met de nieuwe PM serie speakers.

De nieuwe serie van Gato Audio bestaat uit het PM-2 boekenplank model en de PM-6 vloerstaande variant. Deze speakers uit Denemarken zijn in hoogglans zwart en hoogglans wit verkrijgbaar.


Foto: Gato Audio PM

In de handgemaakte powerproducten van GigaWatt worden alleen de beste materialen toegepast. In tegenstelling tot andere merken worden de dynamiek en/of bas niet aangetast. Naast de best mogelijke bescherming van het systeem zijn ook verbeteringen waarneembaar in dynamiek en transparantheid. De productrange bestaat uit Power Conditioners, Power Cords en de populaire PF-1 en PF-2 Power Strips.


Foto: GigaWatt PC-4

Kudos Audio is een sterk groeiende Engelse fabrikant van boekenplank- en vloerstaande luidsprekers, die gekenmerkt worden door een zorgvuldige afwerking. Vorig jaar is de compacte X2 succesvol toegevoegd als instapmodel. De Cardea serie zal uiteraard ook in Nederland verkrijgbaar zijn. Voor de driver units werkt Kudos nauw samen met het Noorse SEAS.


Foto: Kudos Audio


EDITORS' CHOICE