NIEUWS

Tandberg PrecisionHDTM

Redactie AV & Domotica | 09 september 2009
(Ingezonden mededeling)

TANDBERG PrecisionHDTM USB Camera geoptimaliseerd voor Microsoft Office Communicator R2

Amsterdam, 8 september 2009 – TANDBERG, leverancier en producent van telepresence, high-definition videoconferencing en mobiele videoconferencing-oplossingen, annonceert per direct de beschikbaarheid van de PrecisionHD USB camera via haar partners. De PrecisionHD USB camera is geoptimaliseerd voor TANDBERG Movi en Microsoft Office Communicator R2. Het is de eerste webcam die 720p high definition met 30 beelden per seconde biedt en daardoor geschikt voor hoogwaardige zakelijke videocommunicatie. De camera is een plug-and-play oplossing en vereist geen speciale set-up. Deelnemen aan een video- of telepresencevergadering wordt hierdoor een stuk makkelijker, omdat de locatie nu niet meer van belang is.

De PrecisionHD USB Camera is ontworpen voor zakelijk gebruik en is gemaakt van hoogwaardige materialen. Er zijn geen extra drivers of software-installaties nodig om de camera te kunnen gebruiken. Gebruikers pluggen de camera simpelweg in in de USB-poort van hun computer en gebruiken de standaard videosoftware op de pc om te communiceren met andere videogebruikers. Ook als de andere partij geen HD-camera heeft, beschikt de PrecisionHD USB Camera over een groot aantal standaard resoluties, waardoor de beste kwaliteit voor alle gebruikers altijd is gegarandeerd.Fredrik Halvorsen, CEO van TANDBERG: “De PrecisionHD USB Camera is de eerste en enige high-definition camera die ontworpen is voor een optimale beleving van mobiele en pc-gebaseerde videocommunicatie in een zakelijke omgeving. Wanneer de camera wordt gebruikt in combinatie met TANDBERG Movi of Microsoft OCS 2007 R2 zorgt het ervoor dat de gebruikers elkaar in de hoogst mogelijke beeldkwaliteit zien, ongeacht of ze inbellen in een videoconferentie of een telepresence meeting. Deze hoogwaardige beeldkwaliteit is cruciaal om ervoor te zorgen dat de zakelijke markt videooplossingen omarmt.”


Over TANDBERG

TANDBERG is de grootste leverancier en producent van visuele communicatie producten en diensten. Het bedrijf heeft twee hoofdkantoren, in New York en Noorwegen. Het bedrijf ontwerpt en ontwikkelt systemen en software die video, audio en data integreren. Daarnaast biedt het bedrijf sales, support en value-added services in meer dan 90 landen wereldwijd. TANDBERG is beursgenoteerd aan de Oslo Stock Exchange (TAA.OL).

Voor meer informatie: www.tandberg.nl

EDITORS' CHOICE