NIEUWS

Crestron TPMC-3X

Redactie AV & Domotica | 08 september 2009
(Bert Wubbolts)

Het nieuwe TPMC-3X touch-panel van Crestron: Bedien alle technologie in en om uw woning, van licht tot warmte, van beeld tot klank enkel door het aanraken van dit draadloos touchscreen in een top-design.

Met het nieuwe TPMC-3X touchscreen, ontworpen door wereldmarktleider Crestron, bedient u van waar u zich ook in uw woning bevindt, alle domotica en slim-wonen toepassingen. Alle lichten automatisch gedoofd bij het verlaten van uw woning, automatisch de gordijnen open als u ’s ochtends de woonkamer binnenkomt, in alle plaatsen van uw huis dezelfde muziek… of net andere muziek.

Het TPMC-3X handheld touch-panel levert uitzonderlijke prestaties op lange afstand er zorgt ervoor dat u de volledige Crestron-beleving kan ervaren in een ontzettend klein, mobiel formaat. Dankzij de ingebouwde Wifi kan je gebruik maken van een 360graden communicatie. Dit touch panel zet zichzelf in slaap van zodra het niet in actie is, we spreken over seconden. Uitzonderlijk is dat tijdens deze `virtuele slaapstand` de connectie met de Wifi behouden blijft, wat wil zeggen dat op het moment dat u het touchpanel opnieuw aanraakt u letterlijk onmiddellijk aan de slag kan.

Het touchpanel toont steeds real-time alle verlichtings- en temperatuurs-echelons. U bent ook steeds in contact met uw wav-files en kan muziekkeuze aanpassen in een oogwenk, u kan meteen waar ook in uw woning contact hebben met uw veiligheidscamera en zien wat er gebeurt. De 2,8”-display heeft een uitzonderlijke helderheid en scherpheid voor haar grootte, een nooit-gezien contrast voor een display van die omvang. De ergonomische lay-out met 29 handige knoppen en touch-screen garandeert, samen met de shortcuts naar veelvuldig gebruikte functies die eenvoudig in te stellen is, een uitermate comfortabele manier van werken. TPMC-3X is uitgerust met 16-bit graphics die voorzien in ongelofelijke scherpe hogeresolutiebeelden, dynamische afbeeldingen en tekst. Het TPMC 3X- touchscreen is ontworpen voor functionaliteit, snelheid, stijl en buitengewone veelzijdigheid. Crestron is al meer dan 30 jaar de wereldwijde referentie op het gebied van domotica. Crestron stelt de technologie tot uw beschikking: verlichting, veiligheid, communicatie, klimaat, internet en zoveel meer.
Bedien de wereld met een simpele klik op de knop. Crestron-keywords: Eenvoud, Comfort, toekomstgerichtheid, veiligheid, besparing, sfeer, ontspannen, klimaatbeheersing en zelfstandigheid.

Voor meer informatie zie www.crestron.eu

EDITORS' CHOICE