NIEUWS

MicroMedia nieuws

Redactie AV & Domotica | 21 augustus 2009
(Ingezonden mededeling)

Alton, Hants, Verenigd Koninkrijk, Eindhoven, 20 augustus 2009 - Powertraveller Ltd., ontwikkelaar en producent van geavanceerde draagbare oplaad- en voedingsoplossingen voor digitale apparaten, heeft Micromedia aangewezen als distributeur van haar producten voor de Benelux. Dankzij deze overeenkomst wordt het complete assortiment krachtige opladers van Powertraveller in de hele regio beschikbaar.

Powertraveller brengt haar geavanceerde en kwalitatief hoogwaardige opladers op de markt onder het motto ‘Energy for technology that travels`. Het ‘power-on-the-go’ productenscala is ontwikkeld voor iedereen die gebruikt maakt van mobiele apparaten zoals GSM’s, iPods, PDA’s, handheld game consoles, digitale camera’s, camcorders, navigatieapparatuur, laptops of andere digitale gadgets. De producten van Powertraveller worden gekenmerkt door hun innovatieve en robuuste ontwerp en een moderne, krachtige uitstraling.

“Jaren van productontwikkeling en inzicht in wat de consument wil, liggen ten grondslag aan onze exclusieve opladers,” legt oprichter en CEO Jerry Ranger uit. “Omdat wij hoogste kwaliteit garanderen, testen wij onze opladers onder meest extreme omstandigheden. Onze belofte over duurzaamheid is geen loze kreet, maar werkelijk getest in de praktijk.”


Compleet assortiment


Micromedia gaat het volledige assortiment opladers en voedingen van Powertraveller in de Benelux distribueren. De producten uit de ‘Primate Power’ reeks – allen genaamd naar chimpansees (‘chimps’), apen (‘monkeys’) en gorilla’s (gorillas) – bieden lichtgewicht oplaad- en energie oplossingen voor een grote variëteit aan mobiele apparaten. Voorbeelden uit dit assortiment zijn de powermonkey Classic voor 5V apparaten, de onlangs geïntroduceerde minigorilla voor netbooks variërend van 8,4 tot 19V en de powergorilla, de draagbare, lichtgewicht oplader voor laptops.
“Wij zijn erg blij de hoogwaardige producten van Powertraveller in ons assortiment te mogen voeren. We spelen hiermee in op de toenemende vraag van consumenten naar geavanceerde opladers voor hun mobiele apparatuur, waarmee zij hun bereik aanzienlijk kunnen vergroten,” aldus Michiel Gerrits, Product Manager Consumer Electronics bij Micromedia.


Over Powertraveller

Powertraveller Ltd (Verenigd Koninkrijk) ontwerpt, ontwikkelt en vervaardigt een reeks geavanceerde draagbare oplaadproducten met uitgebreide functies voor de meest uiteenlopende mobiele digitale apparaten. Het bedrijf is opgericht en wordt geleid door CEO en ex- marinier Jerry Ranger. Alle producten in het assortiment worden gebouwd volgens militaire richtlijnen. Voordat de producten gelanceerd worden, worden deze tot het uiterste getest onder de meest extreme omstandigheden in de meest onherbergzame gebieden ter wereld. De zeven producten uit de ‘Primate Power’ reeks – allen genaamd naar chimpansees (‘chimps’), apen (‘monkeys’) en gorilla’s (gorillas) – bieden hoge kwaliteit oplaad- en energie oplossingen variërend van mobiele telefoons, iPods, PDA’s en handheld games consoles tot camcorders, netbooks en laptops. Powertraveller is onlangs bekroond met de meest prestigieuze onderscheiding voor bedrijven in het Verenigd Koninkrijk, de ‘Queen’s Award for Enterprise’ in de categorie Innovatie.

Voor meer informatie zie: www.powertraveller.com


Over Micromedia

Micromedia is opgericht in 1995. Het bedrijf is marktleider in de multi-channel retaildistributie van games, software, consumenten elektronica, consoles en gaming accessoires in de Benelux. Micromedia is onder meer distributeur van Altec Lansing, Microsoft software en Xbox 360, Electronic Arts, Ubisoft, Take Two, Symantec, McAfee, Nyko, Logitech, Corel, Vivendi. Micromedia is gespecialiseerd in distributie op maat: zowel grootschalige leveringen als gespecialiseerde fijnmazige distributie is mogelijk. Een goed geautomatiseerde logistiek en een sterke voorraadpositie staan garant voor snelle leveringen.

Voor meer informatie zie: www.micromedia.nl

EDITORS' CHOICE