NIEUWS

Sanyo zonnepanelen


Redactie AV & Domotica | 20 juni 2009
(Ingezonden mededeling)

SANYO Benelux presenteert: HIP-2xxNKHE1 zonnepanelen

De befaamde panelen met het hoogste rendement op de markt.

Lier - SANYO photo-voltaische panelen behoren tot de beste van de wereld qua rendement, kwaliteit en betrouwbaarheid. Sanyo is wereldleider in photo-voltaische (PV) technologie en bewijst dit wederom met het verbeteren van hun eigen wereldrecord in zonnecel-efficiëntie.*

Naast wetenschappelijke doorbraken in laboratoria breekt SANYO ook door in de grote wereldmarkt van de zonnepanelen. Hun technologische leiderspositie stelt SANYO in staat om zonnecellen met een rendement tot 19,3 % op grote schaal te produceren. Dit resulteert in competitief geprijsde PV panelen met het hoogste rendement op de markt. Door hun hoge rendement wordt een maximum aan zonne-energie opgevangen per vierkante meter. Als u een maximum aan groene stroom wil opwekken op een gegeven dakoppervlakte dan kiest u het best voor SANYO panelen. Want hoe meer opgewekte energie, hoe sneller een PV installatie zichzelf terugbetaalt en de investering begint te renderen.
De SANYO NKH mono-crystallijne panelen zijn ontwikkeld om het meeste te halen uit elk dakoppervlak. De NKH panelen zijn amper 80 cm breed, waardoor ze makkelijk plaatsbaar zijn en in te passen tussen dakramen, schoorstenen, luchtgroepen, antennes... Met de kleine oppervlakte van amper 1.26 m² leveren deze panelen een piekvermogen van 205 tot 215 watt. Deze hoge efficiëntie wordt behaald dankzij de gepatenteerde SANYO HIT technologie die de prestaties van zonnecellen 10% verbetert bij hoge temperaturen. SANYO garandeert 100% van het aangegeven vermogen bij aankoop en tot 80% van het minimaal vermogen tot 20 jaar. De panelen zijn vervaardigd uit een dubbel aluminium frame voor extra stevigheid en bestand tegen alle weersomstandigheden. De panelen zijn gemakkelijk en snel monteerbaar dus goedkoop om te installeren. Onderhoud is overbodig, de panelen worden natuurlijk gereinigd door de regen.

* Wereldrecord voor praktisch toepasbare (commercieel produceerbare) zonnecellen met een oppervlakte van 100 cm² of meer. Ga naar www.sanyo.nl voor meer informatie over deze NKH zonnepanelen.

EDITORS' CHOICE