NIEUWS

Tandberg C20

Redactie AV & Domotica | 20 juni 2009
(Ingezonden mededeling)

TANDBERG introduceert C20 speciaal voor het MKB

Amsterdam, 17 juni 2009 – TANDBERG, leverancier en producent van telepresence, high-definition videoconferencing en mobiele videoconferencing-oplossingen, introduceert de nieuwe C20. Videoconferencing in HD-kwaliteit wordt nu ook voor kleinere bedrijven aantrekkelijk, betaalbaar en schaalbaar, zonder in te leveren op kwaliteit. De C20 is de eerste in zijn soort die tegemoet komt aan de strenge eisen die het MKB heeft. De plug-and-play oplossing is ontworpen om het voor kleine bedrijven mogelijk te maken kostenefficiënt te werken en sneller te kunnen reageren op ontwikkelingen in de markt. Het was voor de introductie van de C20 niet eerder mogelijk in deze branche besparingen te realiseren met videoconferencing. Daarnaast kunnen ook grotere organisaties met meerdere locaties profiteren van deze nieuwe oplossing.




Het MKB richt zich nu meer dan ooit op het invoeren van innovatieve manieren om kansen te pakken en kosten te besparen. Dankzij videoconferencing kunnen zij reiskosten reduceren en de productiviteit verbeteren. TANDBERG voorspelt dat het MKB het herstel van de economische crisis in zal luiden, omdat zij flexibeler in kunnen spelen op de ontwikkelingen in de markt. In het verleden was videoconferencing alleen voor grote organisaties weggelegd, maar dat behoort nu voorgoed tot het verleden. Met de nieuwe C20 is videoconferencing ook betaalbaar geworden voor kleine en middelgrote organisaties. Door verregaande globalisering van het bedrijfsleven wordt persoonlijke communicatie met internationale klanten, prospects en medewerkers van verschillende vestigingen steeds moeilijker en duurder. Met de C20 kunnen organisaties vanaf nu op een betaalbare manier al hun klanten en medewerkers face-to-face met elkaar laten communiceren om kennis met elkaar te delen en samen te werken.

Fredrik Halvorsen, CEO van TANDBERG: “Wij zijn erg blij met de introductie van de TANDBERG Quick Set C20 als de eerste in zijn soort. Met een perfecte prijs/kwaliteit verhouding is videoconferencing ook aantrekkelijk geworden voor het MKB. Bedrijven met minder personeel kunnen de C20 inzetten om de contacten met internationale klanten intensiever te onderhouden. Ook bij het rekruteren van personeel is de locatie niet per definitie het belangrijkst.”

De TANDBERG Quick Set C20 omvat een compleet videoconferencingpakket en wordt geleverd met een HD-camera met 4x zoom, een afstandsbediening en een microfoon. Daarnaast is er de Quick Set C20plus die standaard wordt geleverd met een 12x zoom HD-camera, afstandsbediening en een microfoon. De C20 is een typisch voorbeeld van de eenvoud van TANDBERG en is standaard uitgerust met alle functionaliteiten, zoals de TANDBERG Management Suite. De C20 kan worden aangesloten op elk HD-scherm.


Over TANDBERG

TANDBERG is de grootste leverancier en producent van visuele communicatie producten en diensten. Het bedrijf heeft twee hoofdkantoren, in New York en Noorwegen. Het bedrijf ontwerpt en ontwikkelt systemen en software die video, audio en data integreren. Daarnaast biedt het bedrijf sales, support en value-added services in meer dan 90 landen wereldwijd. TANDBERG is beursgenoteerd aan de Oslo Stock Exchange (TAA.OL). Voor meer informatie: www.tandberg.nl

EDITORS' CHOICE