NIEUWS

Tovèrli, specialist in lichtregeltechnieken

Redactie AV & Domotica | 16 juni 2009
(Ingezonden mededeling)Op afstand bestuurbare huiselektronica voor iedereen bereikbaar.


Met Domotica Lease bieden Tovèrli en Ribank domotica op afbetaling. Daarmee zijn zij de eersten en brengen zij dé toepassing van de 21ste eeuw ook binnen handbereik van de kleinere portemonnee.

Domotica, een samenvoeging van het Latijnse woord domus (huis) en het achtervoegsel tica (afgeleid van onder andere informatica, telematica en robotica), is een verzamelnaam voor systemen waarmee elektronica in huis op afstand bestuurbaar wordt. Denk aan het hoger zetten van de verwarming of het aanzetten van de oven terwijl je nog op je werk zit. Of zelfs het uitdoen van het koffiezetapparaat terwijl je halverwege de Autoroute du Soleil zit, op weg naar wat toch echt een zorgeloze vakantie moet worden.

Kiest de klant voor Domotica Lease, dan kiest hij voor afbetaling in maandelijkse termijnen. Hij betaalt geen afsluitkosten en hoeft geen dure taxatie of extra verzekeringen af te nemen om de lening rond te krijgen. Wél heeft hij de keuze om risico’s ten gevolge van overlijden of arbeidsongeschiktheid af te dekken. Gaat het bij de aanleg van het domoticasysteem om verbetering of onderhoud van de eigen woning, dan is de rente fiscaal aftrekbaar.

Tovèrli, specialist in lichtregeltechnieken, en kredietverstrekker Ribank slaan de handen ineen voor dit unieke concept. Directeur Rob Oey van Tovèrli verwacht veel van de samenwerking. “Wij hebben onszelf al ruimschoots bewezen met wat wij leverden voor onder andere Atrium, Hilton, Radison SAS en het Amstel Hotel. Nu pakken we door en kunnen ook kleinere huishoudens genieten van onze producten. Dankzij de samenwerking wordt Domotica voor iedereen betaalbaar. Ook onze partner Ribank heeft, met jarenlange ervaring in de autobranche, bewezen niet de minste partij te zijn. Met Domoticalease hebben wij samen goud in handen.”
Tovèrli heeft ruime ervaring met lichtregeltechniek, van complexe regelingen tot hightech oplossingen. Tovèrli is zowel exclusieve importeur van Dynalite control products als fabrikant van eigen hoogvermogen dimmers.

Voor meer informatie: Tovèrli BV, Dhr. Rob Oey, Netwerk 65 1446 WS PURMEREND, tel 0299-475060, fax 0299-476465 Of kijk op www.domoticalease.nl

EDITORS' CHOICE