NIEUWS

Polycom RMX2000

Redactie AV & Domotica | 26 maart 2009
(Ingezonden mededeling)

Communicatieplatform RMX 2000™V4 biedt hoogstaande kwaliteit, flexibiliteit en niet eerder vertoonde videoscherpte

Amsterdam, maart 2009 – Polycom, Inc. (Nasdaq: PLCM), de wereldwijde leider in telepresence, videocommunicatie- en telefonieoplossingen, lanceert een nieuw en sterk verbeterd communicatie-platform, de RMX 2000™V4.

Heel bijzonder aan deze technologie is de hoogstaande visuele kwaliteit, waarmee Polycom beter scoort dan alle andere bestaande toepassingen in de markt. RMX 2000™V4 biedt een 720p hoge resolutie (HD)-kwaliteit voor gebruik in uniforme of gemengde resolutieomgevingen. Dit maakt de RMX 2000™V4 erg geschikt voor gebruik in bestaande en nieuwe telepresence-applicaties, in specifieke industriële toepassingen en video conferencing omgevingen. De RMX 2000-serie is een onderdeel van een uitgebreid portfolio van visuele netwerkinfrastructuurproducten. Hiermee helpt Polycom grote en ook kleinere organisaties om op een eenvoudige en schaalbare manier on-demand video te gebruiken.
Het RMX 2000-platform is speciaal ontwikkeld om hoge resolutie applicaties te bieden met HD video-ondersteuning tot 1080p. Onderzoek wijst uit dat de meeste organisaties vandaag de dag een gemengde video conferencing-omgeving hebben. Polycom speelt daar op in en lanceert met RMX 2000 het enige platform in de markt dat zowel een uniforme als een gemengde resolutie-omgeving ondersteunt.


Enkele sterke punten van de RMX 2000™V4 zijn:

Bijzonder hoogstaande HD-video en datakwaliteit: Polycom lanceert hiermee het eerste “multi-point” communicatieplatform voor maximale video resolutiemogelijkheden en optimale kwaliteit voor alle deelnemers aan een conferentie.
Sterk verbeterde kwaliteit voor niet HD-systemen en gesprekken via lagere brandbreedte
: dankzij een nieuwe feature, de Video Clarity™, is RMX 2000™V4 in staat om videobeelden sterk te verbeteren en de beeldscherpte aanzienlijk te verfijnen.
Grotere flexibiliteit en verbeterde ROI: RMX 2000™V4 is uitgerust met “Flexible Resource Capacity™, waarmee het mogelijk wordt om op een dynamische wijze communicatie-elementen met verschillende resoluties aan elkaar te koppelen en een uitstekende kwaliteit te behouden.
Verbeterde capaciteit en verhoogde schaalbaarheid: RMX 2000™V4 kan binnen uniforme HD- resolutieomgevingen tot 40 gelijklopende 720p 30fps videogesprekken beheren. In gemengde omgevingen ondersteunt het systeem tegelijkertijd 160 video-gesprekken.

RMX 2000™V4 is de nieuwste oplossing binnen het Polycom VC2-video portfolio, onderdeel van het totale Unified Communication-aanbod binnen een onderneming. Hiermee kunnen mensen iedereen, op elke plaats en op elk tijdstip met ieder toestel oproepen. Oplossingen volgens de Polycom VC2-visie leggen de basis voor toekomstige integratie met de strategische Polycom-communicatiepartners (strategic unified communications partners).


Prijzen en verkrijgbaarheid


De Polycom RMX 2000™V4 is nu beschikbaar. De oplossingen van Polycom zijn te verkrijgen via de gecertificeerde kanaalpartners van Polycom. Over Polycom Polycom, Inc. (NASDAQ: PLCM) is de wereldleider in telepresence-, video-, en telefonieoplossingen en een visionair ontwikkelaar van communicatie die mensen helpt verbinden en eender waar samenwerken. Voor meer informatie kunt u terecht op www.polycom.com

Polycom behoudt zich het recht voor om toekomstige productplannen op welk ogenblik dan ook te wijzigen. Producten en/of bijbehorende specificaties waarnaar in dit persbericht wordt verwezen worden niet gegarandeerd en zullen slechts geleverd worden indien en wanneer ze beschikbaar zijn. Polycom en het Polycom-logo zijn gedeponeerde handelsmerken en Distributed Media Application en RMX 2000 zijn handelsmerken van Polycom in de VS en andere landen. Alle andere handelsmerken zijn het bezit van hun respectieve eigenaars. ©2008, Polycom, Inc. Alle rechten voorbehouden.

Voor meer informatie, gelieve contact op te nemen met: Polycom Laura Cieraad Tel: +31 (0)20 581 49 20 Laura.cieraad@polycom.com

EDITORS' CHOICE