NIEUWS

SplashVision

Redactie AV & Domotica | 25 juli 2008
(Ingezonden mededeling)

Rotterdam, 23 juli 2008 – SplashVision introduceert waterdichte televisies in Nederland. Vanaf nu kun je overal je favoriete TV-programma zien: in de badkamer, onder de douche, buiten in de tuin, bij de caravan, bij het zwembad of whirlpool en zelfs in de sauna. De waterdichte TV’s zijn niet alleen superpraktisch, maar ook nog eens prachtig van design.

SplashVision biedt de waterdichte TV’s in diverse uitvoeringen:
TV voor aan de wand, zelfs draadloos Inbouw
TV voor in de muur.
Draagbare draadloze TV

TV voor aan de wand, zelfs draadloos

Deze TV bevestig je eenvoudig aan de wand met behulp van een slimme beugel. Naast de standaard versie heeft SplashVision ook een draadloze variant. Je hebt met deze draadloze TV niet alleen TV in de badkamer, maar je verplaatst hem ook heel gemakkelijk voor tijdelijk televisiekijken naar je slaapkamer, balkon of tuin. Slechts een wandcontactdoos is voldoende. 

Inbouw TV voor in de muur

Wil je een design televisie in je badkamer- of keukenwand wegwerken? Ook daar heeft SplashVision de oplossing voor. Slechts een strakke glasplaat in de muur blijft zichtbaar. De speciale inbouwkast maakt inbouwen ook nog eens zeer eenvoudig. De inbouwspeakers, uiteraard ook waterdicht, voor in muur of plafond worden standaard meegeleverd. Zo integreer je de TV en de boxen prachtig in het interieur van je keuken, badkamer en zelfs in de sauna.
 
Draagbare draadloze TV

Televisie kijken waar je maar wilt? Je pakt je televisie op en draagt hem naar de plek waar je op dat moment televisie wilt kijken. Met de draadloze TV kun je binnen 60 meter van de zender overal in en om het huis genieten van je favoriete programma’s.
De draagbare TV is volledig draadloos en heeft een ingebouwde li-ion batterij, waardoor je maar liefst drie uur lang draadloos TV kunt kijken. Het installeren doe je praktisch met slechts één druk op de knop. De test onlangs gedaan door Bright.tv wees uit: "De ultieme verademing: Plug & Play”.

Hoe werkt ’t?
De draadloze TV sluit je eenvoudig aan op de zender die standaard met het toestel wordt meegeleverd. Deze zender is te koppelen aan bestaande externe beeldbronnen: denk aan een dvd-speler, computer, set-top box van de digitale TV aanbieder (Digitenne, UPC Digital, etc.) of een schotelontvanger. De zender stuurt het signaal draadloos naar de TV tot een afstand van maar liefst 60 meter.
De draadloze TV voor aan de muur kent daarbij ook nog een geïntegreerde TV-tuner. Directe aansluiting van de TV-tuner aan de coax-kabel zorgt voor een stabiele verbinding en hoeft slechts eenmaal te worden ingesteld. Zo draag je hem elke keer opnieuw naar de plek die je maar wilt. Zonder het ooit opnieuw in te hoeven stellen.
 
Waar te koop?
Een waterdichte TV is verkrijgbaar vanaf € 1.190,- (incl. btw). De tv’s kunnen via internet worden besteld en worden binnen één dag geleverd. Ook zijn de tv’s in de showroom in Rotterdam te bekijken. Daarnaast breidt SplashVision haar dealernetwerk uit.
Op de website vindt u meer technische specificaties en de prijzen: www.splashvision.nl
 
Over SplashVision
SplashVision is specialist in waterdichte televisies en staat voor kwaliteit en een scherpe prijs. SplashVision is een onderdeel van Alcatho B.V., een jong handelsbedrijf in Rotterdam. Alcatho is o.a. bekend van de A-bike. Voor meer informatie over Alcatho verwijzen wij u graag naar www.alcatho.nl

EDITORS' CHOICE