NIEUWS

Marmitek 6-voudige switch Connect236

Redactie AV & Domotica | 15 juli 2008

Marmitek introduceert de Connect236. Een Scart switch met zes ingangen voor verschillende bronnen, drie uitgangen naar verschillende apparaten en maar één scartkabel naar uw TV. 


Dat betekent dat u nooit meer kabels hoeft te verwisselen, want alle apparaten blijven ingeplugd. Daarnaast heeft u aan de voorkant van de switch een tulp ingang om bijvoorbeeld uw spelcomputer of laptop snel even aan te sluiten. Met drie uitgangen kunt u tegelijkertijd een programma opnemen op uw harddisk en een DVD’tje kijken, terwijl de kids boven tv kijken via de decoder.

Bij het gebruiksgemak van de Connect236 hebben we overal aan gedacht. U kunt alle digitale en analoge A/V apparatuur erop aansluiten* en met één afstandsbediening kiest u welk signaal u wilt bekijken. De Connect236 selecteert daar automatisch het juiste audio kanaal bij (SD, Dolby ProLogic of Dolby Digital 5.1/7.1) voor optimaal Home Theatre plezier. En ook wanneer u overschakelt van een DVD naar een game of televisieprogramma, schakelt de audio gewoon mee. Daarbij is de Connect236 zowel S-VHS als RGB compatible. Geschikt voor alles en iedereen! Dat is de Marmitek filosofie van slimme en aantrekkelijke oplossingen in huis.

Complex wordt eenvoudig

Dankzij de volledige matrix functie van de Connect236 sluit u alle gewenste apparatuur tegelijkertijd op de Scart switch aan. Met 6 analoge audio/video ingangen, 3 digitale audio ingangen, 3 analoge video en audio uitgangen èn een digitale audio uitgang, is geen apparaat te gek. Dat scheelt niet alleen enorm in het aantal kabels dat in het zicht ligt, maar ook in het gebruiksplezier voor het hele gezin. Want de Connect236 maakt de bediening van audio en video apparatuur heel eenvoudig: gewoon aanzetten en genieten maar. Ook het aansluiten van een tweede televisie is gemakkelijk en kan zowel draadloos als bedraad. U kunt een kabel trekken van de tweede tv naar de Connect236, een draadloze verbinding maken met een Marmitek videozender of het bestaande COAX netwerk in uw huis gebruiken voor signaalverzending met één van onze modulatoren. 

Uitvoering en prijs

De Connect236 is ontworpen voor de moeiteloze en optimale samenwerking van al uw apparatuur. Het apparaat is klein en compact, met alleen functionele aansluitingen en knoppen. Aan de voorkant geeft het LCD display u alle informatie over de apparaten die zijn aangesloten. Zo maakt Marmitek al uw audio en video in één klap even gebruiksvriendelijk als esthetisch. De Connect236 heeft een consumenten adviesprijs van 79,95 euro incl. BTW. 

Verdere informatie en verkoopadressen vindt u op www.marmitek.com.


EDITORS' CHOICE