NIEUWS

Altherma warmtepomp

| 29 juni 2008
(Ingezonden mededeling)


In de Antwerpse randgemeente Boechout is een uitzonderlijk project lopende: de bouw van een complex van 13 luxeappartementen. Het project werd bedacht en ontworpen door de architect Toon Saldien, die bekendstaat om zijn aandacht voor licht en ruimte.
De appartementen zijn echte architecturale pareltjes. Dankzij de grote ramen, de hoge plafonds en de kwaliteit van de materialen zullen de bewoners een comfort zonder weerga genieten. De appartementen zijn voorzien van vloerverwarming, gevoed door een geavanceerde warmtepomp, voor het ultieme wooncomfort. Bovendien beschikken de appartementen over een groot terras van om en bij de 50 m² en een tuin. Deze appartementen bieden de bewoners net zoals bij een villa de nodige privacy, en ze zijn uitgerust met talrijke voorzieningen.
Voor de afwerking werd gekozen voor hoogwaardige materialen: arduin, parket enz. De appartementen zijn perfect geïsoleerd voor warmte en geluid, waardoor ze volledig beantwoorden aan de hoogste normen van comfortabel wonen.


Altherma, de ideale verwarmingsoplossing op diverse vlakken

Het vastgoedagentschap Quares, dat actief is in de regio’s Antwerpen en Mechelen, heeft dit project op touw gezet in samenwerking met de projectontwikkelaar High-tense Eurimmo nv. Zij waren beiden snel overtuigd van de voordelen van de Altherma warmtepomp. Dit Daikin product staat dan ook synoniem met comfort in de hele woning. Vloerverwarming zorgt voor een gelijkmatige warmteafgifte en het systeem kan in elke kamer afzonderlijk geregeld worden. De Altherma warmtepomp kan bovendien ook voor afkoeling in de appartementen zorgen. Nu de brandstofprijzen alsmaar verder stijgen, loont een investering in een zowel economisch rendabele als ecologisch duurzame oplossing meer dan ooit. Gedaan met de hoge aankoopkosten voor huisbrandolie. Er is niet alleen die prijsbesparing, de eigenaars van deze woningen helpen ook mee de opwarming van de warmte te bestrijden.
De Altherma warmtepomp biedt nog andere voordelen: zo hoort de angst voor mogelijke aardgaslekken voorgoed tot het verleden. En vloerverwarming betekent ook geen nood meer aan radiatoren en dus meer plaats. Een ander argument is dat wanneer een eigenaar zou besluiten zijn appartement te verkopen, hij een hoge prijs zal kunnen vragen. Want dit verwarmingssysteem is in volle opmars en zal in de komende jaren alleen maar aan belang winnen. De appartementen zijn dus vandaag al uitgerust met een verwarmingssysteem dat morgen volledig ingeburgerd zal zijn.

Heeft dit project uw interesse gewekt? Hebt u belangstelling om de appartementen zelf eens te bezoeken? Hun deuren staan voor u open op 2 en 5 juli, van 14 uur tot 18 uur (2 juli) en van 10 uur tot 14 uur (5 juli). Adres: Binnensesteenweg 224 te 2530 Boechout.
Voor meer informatie: Quares – info@quares.be of +32 3 294 50 57
Daikin – carine.lefevre@daikin.be of +32 10 23 72 23

EDITORS' CHOICE