NIEUWS

Marmitek CM15 Pro

Redactie AV & Domotica | 14 maart 2008

Marmitek, specialist op gebied van X-10 huisautomatisering, introduceert de CM15Pro. Met deze computerinterface, met bijgeleverde ActiveHomePro software, bent u in staat om uw huisautomatisering in te regelen en te bedienen met uw computer. 

Professionele opvolger van de CM11

Dit is meer dan zomaar een vervanging van de CM11. Met extra`s als extended codes, conditionele macro`s, een ingebouwde X-10 RF zender en X-10 transceiver (zoals de TM13) voor specifieke of alle huiscodes, biedt dit product de functie van een computerinterface en transceiver in één. Verder heeft de CM15Pro uitgebreidere programmeermogelijkheden en geheugen voor zo’n 1400 macro`s/timers. Hiermee kunt u uw huisautomatisering bijna onbeperkt uitbreiden. Doordat hij is uitgevoerd met 1m netsnoer, kunt u hem heel eenvoudig uit het zicht monteren. 

Toepassingen

In combinatie met deze CM15Pro heeft u alleen nog ontvangers nodig die u gebruikt om uw verlichting en apparaten te schakelen. Met uw computer stelt u in wat u maar wilt. Lichten schakelen op gezette of wisselende tijden (intelligente aanwezigheidssimulatie), een thuisbioscoop creëren, buitenverlichting aansturen of uw koffie klaar terwijl u wakker wordt gemaakt door de sfeerverlichting op uw slaapkamer. Door de conditionele macro’s kunt u voorwaarden instellen waar de computer interface rekening mee houdt. Bijvoorbeeld; de hoofdverlichting in de kamer dient alleen aan te gaan wanneer iemand in de kamer komt, het buiten donker is en de sfeerverlichting uit staat. Eenmaal uw instellingen naar wens ingesteld dan kunt u deze in het geheugen van de CM15Pro plaatsen en uw computer uitzetten. 

Prijs

De consumentenadviesprijs van de CM15Pro (Computermodule + ActiveHomePro Software) bedraagt 79,95 euro incl. BTW. 

Verdere informatie en verkoopadressen zijn terug te vinden op www.activehomepro.eu en www.marmitek.com.


EDITORS' CHOICE