NIEUWS

Marmitek RC expander

Redactie AV & Domotica | 25 januari 2008

(Ingezonden mededeling)

Marmitek introduceert de PowermidXS. Met dit apparaat bedient u uw Dvd-speler, stereo-installatie, satellietontvanger of decoder vanuit elke gewenste ruimte in huis. 


De PowermidXS werkt in combinatie met uw eigen vertrouwde afstandsbediening en heeft zo’n krachtig signaal, dat het door muren en plafonds gaat. Zo kunt u dus in bed naar een film kijken en het geluidsniveau regelen zonder op te staan, of uw favoriete nummer lekker hard zetten vanuit de keuken terwijl u staat te kokkerellen. Het apparaatje heeft een ontvangst van maar liefst 30 meter, dus ook wanneer u in de tuin ligt, bedient u eenvoudig de apparaten in huis.

De PowermidXS werkt met een ontvanger en een zender. U plaatst de ontvanger in een ruimte, bijvoorbeeld de studeerkamer, om van daaruit apparaten in een andere ruimte te bedienen. U plaatst de zender in de buurt van de te bedienen (bv. audio of video) apparatuur. De ontvanger stuurt het signaal van uw afstandsbediening door naar de zender, die het op zijn beurt naar uw apparatuur stuurt. Het systeem is uit te breiden met zoveel ontvangers als u wilt, om apparaten te kunnen bedienen door het hele huis. Met de PowermidXS kunt u alle elektronica die over een infrarood sensor beschikt op afstand bedienen (zoals een lichtschakelaar, airco of elektrische haard).

Prijs

Het design van de PowermidXS is volgens de fabrikant elegant. U kunt het kleine apparaat op onopvallende plekken plaatsen, maar ook als Eye catcher binnen uw inrichting. Deze draadloze Infraroodverlenger wordt geleverd inclusief batterijen voor de ontvanger en voedingsadapter voor de zender. Voor een complete set (zender, ontvanger, batterijen en adapter) betaalt u 39,95 euro.


EDITORS' CHOICE