NIEUWS

Nieuwe Marmitek Doorguard 300

Redactie AV & Domotica | 24 november 2007

(Ingezonden mededeling)

Met de introductie van de DoorGuard300 maakt Marmitek het brede assortiment deurtelefonie compleet. Een assortiment dat sinds de lancering van de eerste deurtelefoon op groeiende populariteit mag rekenen, waardoor deze uitbreiding niet kon uitblijven. 

Arthur van Horssen van Marmitek licht toe: ‘Wij merken dat er steeds meer vraag is naar deurtelefonie voor de consumentenmarkt. Dit heeft te maken met de groeiende behoefte aan zowel veiligheid als privacy. E-mail, mobiele telefonie en Blackberrys houden ons 24 uur per dag bereikbaar en dat maakt ongestoord thuis zijn tot een luxe. Zien wie er voor de deur staat geeft ons de keuze om al dan niet open te doen; een waardevolle vrijheid en tegelijkertijd een beschermd gevoel.’ Waar veiligheid de hoofdreden is voor de aanschaf van een deurtelefoon, staat comfort op een goede tweede plek. Met een Marmitek systeem kunt u desgewenst op iedere deur een automatische opener installeren, die u bedient met de binnenunit. Onnodig naar de deur lopen is er niet meer bij. Bovendien is deurtelefonie een stijlvolle noviteit. Het strakke design biedt een mooi uitzicht voor iedereen die aanbelt en dan even staat te wachten of de deur open zal gaan.


Stiekem thuis

Arthur van Horssen: ‘Laat me twee voorbeelden geven van de gebruikerservaring met een deurtelefoon. De bel gaat en de kinderen zijn alleen thuis. Zonder deurtelefoon is het hen strikt verboden om de deur te openen. Maar nu zien ze dat hun tante voor de deur staat, mèt een doos gebak als verrassing. Reken maar dat de deur daar wel voor open mag! En wat te denken van onverwacht bezoek op vrijdagavond vlak voordat een mooie film begint? Zijn het de buren van hiernaast dan is er ‘niemand thuis’, maar zijn het de overburen dan wordt het een gezellige avond!’


Deurtelefonie is specialisme

De deurtelefonie moet aan uiteenlopende wensen en eisen voldoen en de ontwikkeling is dan ook het werk van specialisten. Zo wil Marmitek dat het systeem voor iedereen eenvoudig te installeren en te gebruiken is, maar moet het in het ergste geval ook tegen vandalisme zijn bestand. Het systeem moet veel kunnen, maar mag door de ingebouwde mogelijkheden niet te ingewikkeld worden. Bovendien moet de deurtelefoon uit hoogwaardige materialen bestaan om allerlei weersomstandigheden te trotseren. Ten slotte zijn de beeld- en geluidskwaliteit van hoog niveau geheel in de lijn van hedendaagse ontwikkelingen.


De categorie

De Marmitek deurtelefoons zijn ontwikkeld met het oog op langdurig en intensief gebruik. Alle Marmitek deurtelefoons voldoen aan de strenge Europese kwaliteitnormen en Marmitek geeft een volledige garantie tot maar liefst 24 maanden na aankoop. Natuurlijk is de DoorGuard300 net als zijn voorgangers uit te breiden met een extra videoscherm om bijvoorbeeld ook op de eerste verdieping te kunnen zien wie er aanbelt. De diversiteit van de verschillende systemen biedt u de keuze voor een oplossing die perfect bij uw woonsituatie aansluit. Zo is er een draadloze spraaktelefoon (DoorPhone120), een deurtelefoon voor meerdere buitenunits (M229) en een subtiele deurbelcamera (DoorGuard100, 300 en 400). De nieuwe DoorGuard300 is qua functionaliteiten en design vergelijkbaar met de 400 uitvoering, behalve dat het videoscherm is uitgevoerd in zwart/wit. Dat levert een zeer aantrekkelijke prijsstelling op van € 149,00 voor de camera inclusief monitor. Ook met dit product levert Marmitek weer een slimme en aantrekkelijke oplossing voor in huis.

Verdere informatie en verkoopadressen zijn terug te vinden op www.marmitek.com.


EDITORS' CHOICE