NIEUWS

CIC dealerdag

Redactie AV & Domotica | 28 oktober 2007
Op uitnodiging van CiC hebben Buz Goddard van Netstreams, James Meredith van Imerge en Steve Reed van PolkAudio een presentatie gegeven van de mogelijkheden van de producten. De uitleg en de mogelijkheden die we zagen en hoorden gaf een goede kijk op de huidige stand van zaken. Dit in zowel technisch als commercieel perspectief.

Wat opviel was de onderlinge samenhang van de merken en de goede compatibiliteit van de producten: hierin is veel geïnvesteerd door Imerge, Netstreams en PolkAudio. Dit kwam goed tot uiting in de presentaties die vlak na elkaar werden gegeven. Bijzonder was de betrokkenheid van de dealers en de vragen die gesteld werden. Deze konden direct aan de fabrikant gesteld worden. De gestelde vragen en informatie uit het werkveld wordt meegenomen naar de ontwikkelafdelingen.

Imerge:
·  MP1000: een client voor multiroom weergave van audio en video, waarbij distributie en besturing (web interface) over CAT5 gaat. Distributie mogelijk van uncompressed 1080P video! De MP1000 is een uitbreiding op de multimediaserver MS5000. Release datum: januari 2008
·  Uitbreiding van de compatibiliteit naar meerdere merken en afstandbedieningen.
·  Vereenvoudigde input van (HD) video via PC: verwachte release is in december 2007

PolkAudio:
·  een kleine IP speaker die direct compatible is met de SL220 of SL250 met aangepaste drivers. De SpeakerLinX zorgt voor een aparte versterking van verschillende frequentiegebieden van de speaker: een digitale filtering waardoor er een zeer hoog rendement ontstaat en een enorme kwaliteit verbetering van de toch al goede speaker.
·  CSW155: unieke inbouw sublaag speaker die onlangs leverbaar is: de enige ter wereld met afmetingen om echt in de wand of vloer in te bouwen is! bekijk nieuws

Netstreams:
·  De nieuwe grotere inbouwpanelen die over enkele weken leverbaar zijn konden we vast bekijken, TL430 en TL700
·  Netstreams Quartet: nieuwe lijn multiroom audio systeem die begin 2008 leverbaar is. Uniek in deze prijsklasse, inclusief intercom systeem. De prijs voor een complete set (4 zones, 9 bronnen) inclusief centrale en bedieningspanelen gaat in Nederland tussen de € 1000,- en € 1200,- kosten!
·  Constante ontwikkeling (bij de ontwikkelafdeling werken enkele tientallen mensen) van drivers en lay-out templates. Voor de in Nederland leverbare Honeywell is nu ook een driver ontwikkeld die bediening en integratie vereenvoudigd. Deze is gratis op de website voor dealers te downloaden.

EDITORS' CHOICE